Turgay Kıran: ''Mustafa Denizli ile anlaşıldı''

madem ki denizli gibi biri geleceğine kumar oynayalım atleticonun yaptığını yapalım onlar simoneyi getirdi bizde bülent korkmazı getirelim en azından efsane kaptan mağlubiyetine tepki az olur hazmederiz

madem ki denizli gibi biri geleceğine kumar oynayalım atleticonun yaptığını yapalım onlar simoneyi getirdi bizde bülent korkmazı getirelim en azından efsane kaptan mağlubiyetine tepki az olur hazmederiz

:D :ka25:

KARDES GECE GECE KAMERA SAKASINA LUZUM YOKKI :asd2:

BULENT KORMAZ YERINE BU IGUANAYI GETIRSEK DAHA FAZLA PUAN TOPLAR :D:D:D

iguanacloseup-1398623564k8gn4.jpg

Bence bulent korkmaz yerine simoene stili sami yeni taniyan su aslan krali getirmeliyiz

8u9yduma.jpg

Denizli'yi fenere geldikten sonra izleme firsati buldum ilk. Sunu diyebilirim: eline iyi bir kadro veririsen hoplatir bu ligi. Ornegin fener o sezon cok iyi yabancilar almisti: kenneth andersson, revivo, rapaic vs. Bunlarin yanina cok iyi yerliler serpistirdiler: serhat akin, ogün, abdullah. Bunlar zaten denizlinin milli takimdan da tanidigi isimlerdi. O donem cl playoff'larinda glasgow rangers gibi takimi eze eze yenmislerdi. Ligde de cok basailiydi. İlk sezonunda gittigi her takimi sampiyon yapar. 2. Sezonunda cokus baslar genelde. Kisa vade icin denizli ideal bir hocadir, 1 sezonluk. Ligi ve oyuncularimizi cok iyi taniyor. Seneye de artik luce veya tuchel ya da baska bir alternatif ile dhaa uzun bir kontrat dusunulebilir.

Denizlinin su olumlu yani da var: ligi ve ligdeki oyunculari iyi tanidigi icin ligin kaliteli adamlarini takima kazandirmak isteyecektir: olcan, tore, camdal vs

Denizli'nin oyun formati cok nettir:

1. İyi bir santror/forvet --> burak

2. Ust duzey bir 10 numara --> sneijder

3. İki iyi kanat --> olcan, hamit, tore vs

4. Sistemi 4-5-1 veya 4-4-2 (baklava)

Kisa vadede ve lig sampiyonlugu icin en ideal adaylar senol gunes/ musatafa denizli'dir. Senol gunes olmadigina gore denizli gelmelidir. Seneye de allah kerim.

Unutmayalim ki, turk takimlari kulup bazinda en buyuk basariyi denizli yonetimindeki galatasaray almistir: sampiyon kulupler kupasinda yari final! Neden bir daha olmasin?!

o sezon galatasarayın nizami 11 golü verilmedi şaka değil araştır bulursun bunun üzeine fenevin yaptığı şikeler ( itiraflar var; selim soydan ,Cihan Oskay) yani galatasaray 30 puan farkla şampiyon olucakken bu yeteneksiz şampiyon oldu bide 13 sene daha yaşlı bu adam şike itirafı;Hürriyet Arama Mobil

Ben serkan aykut u istiyorum zamninda cok severdim

bülent korkmaz en azından benim efsane kaptanım galatasarayı hiç yarıyolda bırakmadı mustafa şike denizliyi göreceğime bülent korkmazı görmek isterim

Turgay sener gelsin bence en gercek galatasaryli o.

o sezon galatasarayın nizami 11 golü verilmedi şaka değil araştır bulursun bunun üzeine fenevin yaptığı şikeler ( itiraflar var; selim soydan ,Cihan Oskay) yani galatasaray 30 puan farkla şampiyon olucakken bu yeteneksiz şampiyon oldu bide 13 sene daha yaşlı bu adam şike itirafı;Hürriyet Arama Mobil

Turkiyede sike serbest.

Bu arada ilhan mansiz o ara bizimle anlasmismis. Bunu kim nasil kacirdi anlamak mumkun degil. Ozhan canaydin ve polat gercekten tarihin en basarisiz iki baskanidir.

en doğru tercih bir yabancı hoca getirip aylarca ligi tanımasını bekleyerek bir şampiyonluk daha gitmesini göz göre göre beklemeyeceğiz.

yerli transferi ihtiyacımızıda en doğru şekilde yapacağına eminim.

Geri
Üst Alt