Turgut Doğan Şahin mi, Yiğit Gökoğlan mı?

Cevap: Turgut Doğan Şahin mi, Yiğit Gökoğlan mı?

turgut kendini geliştirebilir samsundan beri izlediğim bi adam. direk oynamaz ama zamanla kıvama gelebilir yinede tam emin değilim

Bu genç yetenekleri izlediğimiz için yönetimi kutluyorum.

İlk 11 için sorulmuş bir soru olarak düşünmeyin bunu elbette, çok daha kalitelileri lazım bize. Ama bu takıma "alternatif" olabilecek tarzda yerli kanat oyuncusu takviyesi de gerekiyor, malum Aydın Yılmaz'dan sıtkımız sıyrılmış durumda artık.

Bu bağlamda iki oyuncunun adı bizle anılıyor. Sizce Manisaspor'dan Yiğit Gökoğlan mı transfer edilmeli, yoksa Ankaragücü'nden Turgut Doğan Şahin mi?

Bence Turgut Doğan, Yiğit'ten daha yetenekli bir oyuncu. Yiğit'in süratten başka bir numarası olmadığını düşünüyorum...

Kesinlikle katılıyorum...Yiğit'in biraz daah fiziklenmesi lazım..Şu an Emre Çolak gibi çelimsiz...Turgut öyle değil...Turgut ilk tercih olmalı!

yiğiti manisalı olduğumdan dolayı 40-50maçını izledim ve 5para etmez bir oyuncu olduğunu söleyebilirim. bu çok net. turgutunda galatasarayı kaldırabilecek kapasitede olduğunu düşünmüyorum.

İki isminde bizim için yeterli olduğunu düşünmüyorum.

Şu an altyapıda Mertan, Berkin vs genç yeteneklerimizi değerlindermekten yanayım.

Bizim şu an itibariyle genç yetenek alıp riske girmek yerine, takımı bi adım ileriye taşıyacak, seneye şampiyonlar liginde oynatabileceğimiz oyuncular lazım.

Bu çocuklar iyi olabilir, fakat bize seneye kazandıracakalr, ŞL için yeterliler mi ona bakmak lazım.

Amaç kadro derinliği ise, Mertan, Berkin vs altyapı oyuncularımızı neden değerlendirmiyoruz, onlardan daha iyi bir gelecek var mı bizim için ?

Sonuç olaral baktığımızda, ben daha yeterli düzeyde, hem sağ hem de sol kanat oynayabilecek oyunculardan yanayım.

Ambrabat, Olcan, yada bu tarzda yurtdışından alınacak Türk oyuncular, örneğin; Gökhan Töre daha matıklı olacaktır.

Zaten şu an takımımız fena değil, sadece kanatlarda eksiğimiz var bu lig için yeterli.

Amacımız seneye ve sonraki yıllarda hem Avrupa, hem de lig için kaliteli ve istikrarlı bir kadro oluşturmaksa;

Daha rüştünü ispat etmiş, takıma seviye atlatacak oyuncular almak gerekli...

Bu kişisel kanaattir, benim şahsi fikrimdir, herkes kabul etmek zorunda değildir.

Turgutun bikaç maçını izlemiştim yetenekli topçu bence ama Yiğit de pek bir ışık göremedim şuana kadar ama ikiside gelsin isterim genç oyuncular sonuçta ama ilk önce kendi altyapımızdaki gençlere şans vermeliyiz tabiki.

Em büyük transferimiz Mertan olur...Kazanabilirsek...Capdevilla'yı hiç zorlanmadan çalımladı...

[video]https://www.sporxtv.com/futbol/superlig/galatasaray/yeni-aslan-isik-sacti-|-mertan-caner-ozturkSXTVQ28875SXQ?ref=ASYV3[/video]

Böyle bir oyuncu varken Yiğit'e para vermeye gerek yok..Turgut alınabilir...

Turgut gelirse, Mehmet Batdal vol:2 olmaz umarım.

Kesinlike Turgut.

Yiğit iyi değil.

İkiside bizim için yetersiz.. Turgut 23 yaşında. Bu saatten sonra kendini ne kadar geliştirebilir?

Yiğit de şu an için yetersiz. Düşük maliyetle transfer edilecekse gelsin.

Biz forvet olarak daha iyi bir isim bekledigimiz icin Turgut Şahin beklentileri karşılamaz.Belki Sercan olmasaydıda Turgut 2. yedek olsaydı olabilirdi.

Bana göre Yigit,Türkiyede alınabilecek bir kac iyi oyuncudan biridir,Sag kanada Hamit ya da Töre gelecekse alınmasın,tabi ara dönemde gelme ihtimalleri düsük oldugu icin Yigit gayet iyi transfer olur diye düsünüyorum.

Hiç biri

Hiçbiri.İlla ki birini seçeceksek Turgut.

Turgutu sadece Trabzon macından hatırlıyorum, ne desem bos. Ama Yigite hic gerek yok. Tutupta size Aydın müstahak gibi klişe laflar da zırvalamayın. Bir yetersizi gönderip sırf biraz daha iyi diye diger yetersizi kadroya katmanın hic bir mantıgı yok.

ikisinin birleşimi olcanı alalım

Hiç biri, illa ki seçeceksek Turgut. Yiğit alınmasın Aydın dursun razıyım. O kadar gereksiz bir transfer. Manisa'da yaşadım, 43934 kere izledim ona göre yorum yapıyorum. Şişiriyorlar, yalandan hızlı koşuyor, dağınık, pas yok, şut yok, anca tesadüf.

Olcan olabilirdi, 2923899232389 milyon euro istemezlerse.

Geri
Üst Alt