Turgut Doğan Şahin

Yasin Paçavra

10 Numara!
Evet Arkadaslar Ntv Spor Anlasildigimiz soyleniyor hatta Gaziantepspor baskani Galatasaraya gelecegini soyluyor sizce uyar mi takimimiza İyi kanat oyuncusu mu.

Akillanmamislar bizimkiler. Yani Sercana, Yigite, Amrabata, Salihe ve daha nicelerine yetenekli dediler hepsi lesh. Yigit transferi neyse Turgut da odur. Kendime aciklayamiyorum niye böyle cöplere para vermeye devam ediyoruz ki? Niye ya? Madem daha iyisini alamiyorsunuz ozaman hic para harcamayin. Berbat bir transfer.

Yeni sezonun Yiğit-Umut G-Salih kontenjanı için ilk aday belli olmuş demek ki... :oops:

Geleneksel Galatasaray Çöp Transfer günlerine hoş geldiniz.

Akillanmamislar bizimkiler. Yani Sercana, Yigite, Amrabata, Salihe ve daha nicelerine yetenekli dediler hepsi lesh. Yigit transferi neyse Turgut da odur. Kendime aciklayamiyorum niye böyle cöplere para vermeye devam ediyoruz ki? Niye ya? Madem daha iyisini alamiyorsunuz ozaman hic para harcamayin. Berbat bir transfer.

Aynen Kardes Adam akilli Saglam oyunculari almiyorlar sonra niye sampiyon olamiyoruz Fenerbahce Transfer konusunda Cok iyi davraniyorlar.Bizimkiler topluyorlar ama icraat yok

Bu seneki çöp transfer kontenjanımız diyebiliriz.Ama bizleri yanıltacak bir performans gösterebilir.

new salih dursun hayırlı olsun hadi 21-22 olsa gelişir falan diyecem ama 26 yaşında bencilin teki umarım yalandır.

Başkanımızı yürekten kutluyorum. Hiç basına yansıtmadan bu transferi yürütmüş. İlk defa senin konu açmanla birlikte öğrendim.

Bunu alırsak yazıklar olsun bize.

gereksiz tepki çeken transfer... bonservisi olmadan gelen milli futbolcu... sene başında kampta denersin... olursa olur olmazsa süper ligin tüm takımlarına satarsın kiralarsın takasta kullanırsın...

nesine tepki gösterildiğini anlamak mümkün değil... diego costa'nın 26 yaşına kadar atletico tarafından tam 4 kez kiraya verildiğinden haberiniz var mı?... en son rayo vallecano'da kiralıktı... turgut doğan şahin'e kalkıp 3-4 milyon versek tamam dicem tepki gösterin... bonservisi elinde kanatta oynayan futbolcu... neyine tepki gösteriyorsunuz... sanki tek seçim hakkımız varmış da onu turgut'ta kullanmışız...

Net olarak kötü transfer. Olcan'ı kaptırıp, Turgut'u almak başarısızlıktan başka birsey degil.

Yeteneklidir evet. Futbolcu olmuş bu yetenegiyle. Ama Galatasaray topçusu değil..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hakan Ç varken Gökhan İnler varken Turgut hmm :rolleyes:

Salih dursunun bir eşi. Leş topçu.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

leş meş ama beleş , dikiş tutturursa bu lafları yedirir , tutturmazsa kendi bilir.

AYDIN karabulutu alsak bundan iyiydi.. Madem bunu aldik bari töreyi alalim da bir kanat kurtulsun

Geri
Üst Alt