Turgut Doğan Şahin

Sonu Erman Kiliç gibi olacaksa gülecegim.

Neyse, umarim katkisi olur

Ben isterim. Bu sene deplasmanda oynadığımız maçta sağ kanadımızı delik deşik etmişti.. Yeterli mi değil ama hem Türk hem kanat hem de beleş. Almamız lazım böylelerini

Klasik Galatasaray transferi,her sene olur bunlardan,bu sene Turgut nasipmis.

Bir dunya yildizi olacak, Sneijder in yaninda efsane olur ve 2 sene icinde Atletico Madrid e kadar ucar... :trollfacce.gif:

Geresiz bi hamle gibi ama bakalim ne olacak Turkiyede katki versin biraz yeter.

yedek olur töre olcan mutlaka alınmalı yeteneksiz değil turgut ama yeterlide değil

olumlu bakın peşin hüküm vermeyin... caner iti bizdeyken yerlerde sürünüyordu şikecilerde adam vitrin yaptı...

Böyle 2-3 tane adama vereceğimiz parayla neden tek 1 tane sağlam transfer yapmayız ki

Denemek lazım böyle adamları, sanki çok geniş havuz var da, biz almıyoruz. Belli olanların da fiyatı belli, Erkan Zengin için mesela 10M Euro'dan kapı açılıyor. Şaka gibi. Turgut mental olarak bir gelişme gösterirse, gayet iyi bir oyuncu haline gelebilir. Tabii bunu yapabilen bu ülkede çok az futbolcu var. Mancini'nin bu konuda yardımı ne kadar olur soru işareti, oynatacağı da şüpheli ya.

oynadıkça kendini bulan bir futbolcu yani bize göre değil...

moralini bozar bozar sahaya sürer iyi perfonmans bekleriz biz.yani çöpe giden para olur

Sneijdere üzülüyorum ben dünya kupasında sağında robben solunda lens önünde RVP sonra Galatasaraya gelecek yanında Turgut Solunda Sabri neyse ALLAH sabır versin Şinoya..

ÇÖP

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Beleş olacaksa bir nebze anlarım ama gidip bonservis verirsek yanlış yapmış oluruz.

26 yasinda, kanatlarda oynuyor, 23 mac 3 gol 4 assist ... en fazla genclerbirliginde oynar

Anadolu takımlarından oyuncu alırken genelde kontraatak performasnına göre alıyoruz (oynadıkları takımların güçsüzlüğünden dolayı tek silahları kontraatak) bize gelince de büyük takım olduğumuz için rakipler hep kapanıyor ve dar alanda bir şeyler yapmalarını bekliyoruz ve sonuç 1 sene sonra postalıyoruz. Turgut gelirse tek artısı bonservissiz olması, tutmazsa bi kaybımız olmaz.

Geri
Üst Alt