Turgut Doğan Şahin

Yanlış transfer olur. Açık alan oyuncusu, hız dışında hiç bir özelliği yok.

Yanlış transfer olur. Açık alan oyuncusu, hız dışında hiç bir özelliği yok.

karabük deplasmanındasın veya sivas... 2-0 galipsin veya 1-0... zaten 5 yabancın var yerli sokman lazım... böyle bir durumda (ki büyük takımsan ligde en az 10-12 maçta bu durumda olman lazım) şu anda bizim kadroda bulunan hangi futbolcuyu sokarsın????? hani dedin ya açık alan futbolcusu hız dışında bir özelliği yok diye...

karabük deplasmanındasın veya sivas... 2-0 galipsin veya 1-0... zaten 5 yabancın var yerli sokman lazım... böyle bir durumda (ki büyük takımsan ligde en az 10-12 maçta bu durumda olman lazım) şu anda bizim kadroda bulunan hangi futbolcuyu sokarsın????? hani dedin ya açık alan futbolcusu hız dışında bir özelliği yok diye...

Emre, Aydın, Adili, Sabri vs diye gider.

Zaten elimizde vasat yerliler var. Daha iyi yerliler şart.

Ali Güzeldal da gelecekse gelsin.

Emre, Aydın, Adili, Sabri vs diye gider.

Zaten elimizde vasat yerliler var. Daha iyi yerliler şart.

saydığın isimlere senin bile inandığını sanmıyorum :)

elimizde "vasat olduğu kanıtlanmış" yerliler var... bize turgut'dan daha kaliteli yerliler lazım bu da gerçek... ancak bedel ödemediğin, süratli ve yerli bir kanat oyuncusuna da böyle tepki göstermemekk lazım...

beklenmedik hareketleri beklenmedik adamlar yapar... :)

saydığın isimlere senin bile inandığını sanmıyorum :)

elimizde "vasat olduğu kanıtlanmış" yerliler var... bize turgut'dan daha kaliteli yerliler lazım bu da gerçek... ancak bedel ödemediğin, süratli ve yerli bir kanat oyuncusuna da böyle tepki göstermemekk lazım...

beklenmedik hareketleri beklenmedik adamlar yapar... :)

Daha iyisi lazım bize Turgut iş yapmaz.

Turgut Doğan görünümlü Şahin

Bedava sonuçta.Kampta denersin olursa ne ala.Olmassa bırak gitsin.Sanki çok riskli bir transfer herkes leş meş demiş.

Al kadroda dursun. Takımda kanat oyuncusu yok. Dikine giden her oyuncu candır

Benim kafami karistiran birsey var.

Gecen hafta Turgut parasini alamadigi icin bos a ciktigi soylenmisti, bonservisi elinde diye, simdi haberlere bakiyorum bizimkiler Antep le gorusuyorlar.

Ne dir bu? Para vermeye meraklimiyiz?

Biz neden en iyi yerlileri alma konusunda hep başarısız oluyoruz anlamıyorum.Türkiye'nin en iyi kulubüyüz ama en iyi yerliler ya bizi tercih etmiyor ya da biz alamıyoruz :(

Çok çok yetenekli ama bir o kadar da kafası çalışmayan tipik bir Türk futbolcusu. Kalenin önüne kadar topu getirip eli ayağına dolaşanlardan. Tabi bana kalırsa Aydın'dan falan iyi oyuncu, gelsin rotasyonda kullanırız. Çok da gereksiz bulmuyorum bu transferi yüksek paralar verilmeyecekse.

İlla yedeğe bi kanat takviyesi yapacaksak Serdar Gürler'i isterim ben. Hemen hemen aynı özellikteler zaten son hamleye kadar iyi oyuncu modunda takılırlar. Serdar bunun 5 yaş genci olduğu için belki değişebilir.

Bonservisi elinde olan vasat ustu yerli bir futbolcu icin burun kiviran tarafdar. Daha gelmeden COP muamelesi yapan ergen tayfasi.

Geri
Üst Alt