Turgut Doğan Şahin

Bunun yerine git Emrah başsanı al. Hem daha genç hem daha yetenekli

Ben Emrah'ı Pendikspor'dan şahsen tanıyorum. Kendisi Turgut Doğan'dan daha iyi değil, gelebileceği en iyi yer Antalyaspor.

Pendikspor'un o serisinden Ömer Can Sokullu falan daha yetenekliydi, parlatamadı kendini bir türlü. Bu çocuğu 2 maç izleyip aldılar Lokman Gör ile birlikte.

Hayırlı olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Vasat, Türkiye Ligi (34 maç) ve Şamp Ligi(en kötü ihtimalle 6 maç) toplam 40 maçta 5 kere ilk 11'de başlar. Daha fazlası olmaz.

Aynısını Aydın da yapar Engin Baytar da yapar.

Bonservisi elinde olan vasat ustu yerli bir futbolcu icin burun kiviran tarafdar. Daha gelmeden COP muamelesi yapan ergen tayfasi.

Galatasaray takımına gelmek için vasat üstü olmak yetmiyor en kötü ihtimalle en iyi yerlilerden birisi olmak gerekiyor . Bonservisi var veya yok sahaya çıkınca aldığı maaş ödenen paranın önemi kalmıyor önemli olan şey kalite. Bedava gelecek belki ama oynadığı sürelerde bu takımın sahadaki on birinde yer işgal edecek ve bunu hakedecek çapta bir oyuncu değil. Yaş olmuş 26 hiç bir takımda oynadığı oyunla damga vuramamış bir adamın şampiyonluk hedefi olan bir takımda yeri yok.

Ben Emrah'ı Pendikspor'dan şahsen tanıyorum. Kendisi Turgut Doğan'dan daha iyi değil, gelebileceği en iyi yer Antalyaspor.

Pendikspor'un o serisinden Ömer Can Sokullu falan daha yetenekliydi, parlatamadı kendini bir türlü. Bu çocuğu 2 maç izleyip aldılar Lokman Gör ile birlikte.

Bende Turgutu daha genç yaşlardan beri takip ediyorum :D Samsunda 3 sene oynadı. Çok istikrarsız bir oyuncu. Bir maç bakarsın iyi oynamış ondan sonraki haftada sahada yok. Hızı dışında gerçekten hiçbir özelliği yok bu adamın. Açık alan bulursa koşu yapıyor işte onu da burada bulamaz. Kısaca çok yanlış transfer. Seneye takasta bir yere göndeririz.

Lokman karaktersiz herifin teki. Samsunda bir sene oynadı futbolcuyu biçmesi dışında başka özelliği yok.

Biz ne zaman Bayern Munchen gibi olursak iste ozaman her sene Sampiyonlugun en buyuk adayi oluruz, adamlar en iyi Almanlari/Ligin en iyilerini aliyor, biz de idarelik oyuncular pesindeyiz, ligin en iyi kanatlari suanda Tore ve Olcan (turk olarak), bana gore de Tore, hem 22 yasinda, al iste onu, Rubin zaten satmak icin musteri ariyor..

Bende Turgutu daha genç yaşlardan beri takip ediyorum :D Samsunda 3 sene oynadı. Çok istikrarsız bir oyuncu. Bir maç bakarsın iyi oynamış ondan sonraki haftada sahada yok. Hızı dışında gerçekten hiçbir özelliği yok bu adamın. Açık alan bulursa koşu yapıyor işte onu da burada bulamaz. Kısaca çok yanlış transfer. Seneye takasta bir yere göndeririz.

Lokman karaktersiz herifin teki. Samsunda bir sene oynadı futbolcuyu biçmesi dışında başka özelliği yok.

Allah allah Lokman Samsun'da mı oynadı ya. Pendik'ten direkt Antalyaspor'a gidip sonra da Ankara'ya kiralandı diye biliyorum.

Sercandan Yiğitten farklı oyuncu net.

Fatih hocanın ilk senesindeki kazandığımız maçı izleyin.

Adam Ayağından Topu bırakmıyor bizimkileri çok rahat çalımlıyor

Bu kadar sene kendini geliştiremeyişi de ayrı soru işareti?

Galatasaray takımına gelmek için vasat üstü olmak yetmiyor en kötü ihtimalle en iyi yerlilerden birisi olmak gerekiyor . Bonservisi var veya yok sahaya çıkınca aldığı maaş ödenen paranın önemi kalmıyor önemli olan şey kalite. Bedava gelecek belki ama oynadığı sürelerde bu takımın sahadaki on birinde yer işgal edecek ve bunu hakedecek çapta bir oyuncu değil. Yaş olmuş 26 hiç bir takımda oynadığı oyunla damga vuramamış bir adamın şampiyonluk hedefi olan bir takımda yeri yok.

Haklisin buna birsey demiyorum ama suandaki sistem'den oturu zaten parmakla sayilacak kadar kisitli olan yerli oyuncu havuzunda kimi aldiginda Cop demeyecegiz? Inler - Tore - Adin?

Neden takıldık bu transfere bukadar bonservisi yok zaten,yıllık 1 milyon tl ile sözleşme yaparız devre arası zarar etmeden satarız tutmazsa 200 bin euroya fln.

Ankaradan önce bir sene de biz denedik. Kulüpten kaçma kaçtı resmen. Bu sene de play off maçlarında artislik yaptı.

Pendikspor'da sağlam stoper olacak gibiydi. Emrah ile birlikte kendini Antalyaspor'da buldu birden.

Şu anda Pendikspor'da 2 tane müthiş futbolcu olacak adam var. Emrah, Lokman falan hikaye yanlarında. Ah bir menajerlik işine girebilsem var ya onlar ne parlatırım. :D

Pendikspor'da sağlam stoper olacak gibiydi. Emrah ile birlikte kendini Antalyaspor'da buldu birden.

Şu anda Pendikspor'da 2 tane müthiş futbolcu olacak adam var. Emrah, Lokman falan hikaye yanlarında. Ah bir menajerlik işine girebilsem var ya onlar ne parlatırım. :D

İsimlerini versene bizim başkana belki ulaştırabilirim.

Bu alt ligleri çok seviyorum. Aslında çok iyi futbolcular var da hiç araştırmıyorlar :D

Bedavaya gelen yetenekli bir milli oyuncu. Gereksiz tepkiler vermek sacma. Hayir olur umarim, olmazsa da takas da falan kullaniriz, bedava geliyor sonucta.

Tapa

turgut doğan-töre-olcan adın-

bu üç isim yerine yiğiti almıştık o zaman

beleşse sorun yok benim için

bunu alın 7 numaralı adamı postalayın 7 numarayı brumaya verin.

Sahibinden satilik turgut dogan sahin kartal serçe

Geçiniz efenim geciniz.

Bedava diye umit bile vaad etmeyen birini nedrn transfer edelim?

Transfer yapmak icin yapmak iste tamda budur.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bugün oynanan maçtada izledim hakkaten bizde olmaz yeni Yiğit vakası olur. Adem Büyük ve Ahmet İlhan çok daha iyi özellikle Adem hem kanat hem forvet oynuyor. Ahmet İlhan ise bu ligin en hızlı oyuncusu topu önüne at o bir şekilde yetişir ama yeterki bu Turgut gelmesin

Geri
Üst Alt