Türk Çocuğu Sahada Olacak Diyen Tolunay Kafkas, 8 Yabancıyla Sahaya Çıktı

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
F3jaFMZXUAAPZg9

Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Kasımpaşa'ya 3-2 mağlup olan Ankaragücü'nde teknik direktör Tolunay Kafkas, en fazla yabancı oyuncu ile sahaya çıkan isim oldu. Kafkas, daha önce yabancı oyuncu serbestliğine karşı gelmişti.

''Türk çocuğu sahada olacak''
TRT Spor'a yaptığı açıklamada sınırsız yabancıya karşı olduğunu belirten Tolunay Kafkas, "8+3 yabancı kuralı, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin verdiği ender doğru kararlardan! Ben Türk milliyetçisiyim, bu kurala karşı çıkanın karşısında olurum! Türk çocuğu sahada olacak!" ifadelerini kullanmıştı.

8 yabancı ile çıktı

Türk çocuklarının sahada olmasını isteyen Tolunay Kafkas, kendi yönetimindeki Ankaragücü'nde 8 yabancı ile sahaya çıktı. Süper Lig'in ilk haftasında en fazla yabancı oyuncu sahaya süren takım Ankaragücü oldu.

Ajans

Screenshot_20230815_105317.jpg

Ulan Tolunay denen kifayetsiz muhteris, yıllardır milli takımlarda görev alıyorsun, kaç tane dünya çapında futbolcu çıkarabildin ülkeye?

ab0FZfzajG.png

Tolunay Ayısı, bak bakalım Türk topçu koymak için kimi kesebiliyorsun bu kadrodan?
Sen önce git takımında 3+8 oynat dingil herif!

Yoksa bu kadroyu sana verseler, sen de bu yatırımı yapsan, sen de mi yabancı sayısı serbest olsun da şu takımla en azından UEFA Cup alayım istersin?

Biz milliyetci degiliz yani ? Hani milli duygularimiz yok, sevgimiz yok bu durumda. Cunku bu tiple ayni seyleri dusunmuyorum mesela. At kafasi.

Demek ki öyle olmuyormus , sorsan hani neden 8 yabanci ile ciktin maca cevabi böyle olur.

Ne yapalim efendim, yerli ile yabancinin arasindeki makaz iyice büyüdü, sirf yerli ile ciksak küme düseriz külübün menfati icin 8 yabanci ile ciktim der.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onlar türk çocuğu da bunlar o çocuğu mu.
Iyi olan oynasın bu kadar basit.

E adam doğru söylemiş. 3 tane türk çocuğu sahaya çıkmış

Geri
Üst Alt