Türk Futbol Forumuna Hasan Doğan'ın Adının Verilmiş Olması

Serdar Demir

Tecrübeli Üye
Ara ara hep aklıma gelmiştir..

Forumdan birinin akrabası v.s. ise saygı duyuyorum ama öyle bir şey yoksa 100 yıllık futbol tarihimizde Türk furbolu ile özdeşleşen en önemli adam bu mudur?

Kör ölür badem gözlü olur sözünün gerçekliği burada ortaya çıkıyor.. Vaktiyle şok olduk tabi, genç öldü falan.. o gazla adı verilmiş eyvallah ama bence haketmiyor..

Adam AKP'nin tipik adam kayırmacı atama sistemi ile atanmış ve gereğinden fazla övülmüş bir adamdı.. çok sempatik seviniyordu Avrupa şampiyonasındaki gollere, ona da eyvallah da topu topu 3-5 ay görev yaptı, hepsi o..

Allahın rahmeti üzerine olsun ama bu adamın adını forumda görünce rahatsız olan bir tek ben miyim?

Bence Türk furboluna çok daha fazla hizmeti dokunan bir çok insan varken bu sevimli amcamızın isminin 8 yıl orada durması kendisinin kısmetidir..

Son düzenleme:
Banada hep mantıksız gelmiştir ama önceden olduğu için pek karışmadım :D

-Tapatalk-

Banada hep mantıksız gelmiştir ama önceden olduğu için pek karışmadım :D

-Tapatalk-

Bir anket falan düzenleyip hakeden birinin adını verelim bence..

Hasan Doğan'ın Türk furboluna hizmeti Ahmet Davutoğlu'nun stratejik derinliği kadardır.. yani yoktur.. tipik akp'nin kendi adamlarını övgüye boğması..

Kıytırık motorcu kenan sofuoğlu sanki MotoGP'yi kazanmış gibi pozlara giriyorlar ya, aynı hesap..

Eskiden Türkiye'nin başarılı insanları dünyanın en büyük turnuvalarında varsa isim yapardı anca.. şimdi rte üniversitesi üniversiteler arası kupa kazansa milli kahraman ilan edecek kıvama geldik.. vıcık vıcık..

Son düzenleme:
Bir anket falan düzenleyip hakeden birinin adını verelim bence..

Hasan Doğan'ın Türk furboluna hizmeti Ahmet Davutoğlu'nun stratejik derinliği kadardır.. yani yoktur.. tipik akp'nin kendi adamlarını övgüye boğması..

Kıytırık motorcu kenan sofuoğlu sanki MotoGP'yi kazanmış gibi pozlara giriyorlar ya, aynı hesap..

Eskiden Türkiye'nin başarılı insanları dünyanın en büyük turnuvalarında varsa isim yapardı anca.. şimdi rte üniversitesi üniversiteler arası kupa kazansa milli kahraman ilan edecek kıvama geldik.. vıcık vıcık..

Tamam yav anket açılabilirde siyasete girmeye gerek yok :D Metin Kurt yapılabilir mesela

Turk futbolu diyince akla ilk kim gelir sizce tostlar cevabi zor olmamalı

"Fatih Terim Türk Futbol Forumu" gayet uygundur bence.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ya illa isim vermek zorunda değiliz, direk Türk Futbol Forumu olsun işte.

Emre Belözoğlu tabii ki.

{taptap}

Geyiği bırakalım beyler. Türk futbolunun başında kim var kardeşim? Kim bu Türk futbolunun direktörü?

ALLAH KERİM, FATİH TERİM !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aziz Yıldırım Türk futbol forumu olmalı

Hasan Doğan'dan çok daha fazla hizmeti olmuştur.. ironi değil.. hem fenere, hem bize..

Fatih Terim olur, süleyman seba olur, Mustafa Denizli olur, ali sami yen olur.. olur da olur.. ama hasan doğan olmaz.. hasan doğan olacağına boş kalsın talha'nın dediği gibi..

Avrupa sampiyonasindaki sevincleri etken insanlarda sempati uyandirmasinda ama o sezon konya deplasmaninda erteleme talep etmistik 3 gun sonra leverkusen macimiz vardi federasyon kabul etmemisti buzlu zeminde maca ciktik Ugur ucarin dizi kirilmisti ki o sezon cok iyi oynuyordu Ugur ,3 gun sonrada leverkusenden 5 yemistik.

2009 yılından beri foruma üye olan biri olarak benim de yadırgadığım ve manasız bulduğum durum. Hasan Doğan kim diye sokakta sorsak 10 kişiden 3'ü anca cevap verir, onlar da 3 ay başkanlık yaptığını söyler. 100 yıllık Türk futbolunun en büyük değeri midir sizce de. İlla federasyon başkanı olsun denirse başkanlığı döneminde en çok başarılar kazanan Haluk Ulusoy daha önemlidir. Her ne kadar tasvip edilmese de senelerdir UEFA ve FIFA'da görev alan Şenes Erzik daha önemli adamdır. Türk futboluna damga vurması isteniyorsa bence Fatih Terim, birden fazla caminın başarısına mal olduğu için Mustafa Denizli, tüm kulüpler tarafından saygı duyulan biri isteniyorsa Süleyman Seba, en tarafsız kişi aranıyorsa Uğur Meleke konulabilir..

Son düzenleme:
denizli seba dan tabiki daha mantıklı bi tercih olur. enazından şikeci iftirası atıp yıllarca özalları arkasına alarak kulübün haklarını gasp etmedi

Fatih Terim adı yeterince önerildiğine göre konuyu kapatabiliriz.

Hasan Doğan'ın ne kadar süre görev yaptığından ziyade daha adaletli olmasından kaynaklı olarak bu isim verilmiştir diye düşünüyorum. Değiştirilmesi gerekiyorsa Fatih Terim Türk Futbol Forumu olmalıdır.

Futbol kariyerinin tamamını Galatasaray'da geçiren efsanevi kalecimiz Berlin Panterinin adı da verilebilir.
"Turgay Şeren Türk Futbol Forumu"

Geri
Üst Alt