Türk Futbol Forumuna Hasan Doğan'ın Adının Verilmiş Olması

Ali Sami Yen'in ismi neden hiçbir forumda yoktur a dostlar?

rahmetliye de adaletliydi dendi ya tamam artık. neyse bukafada gidilirse seba h.o foruma

Forum isimlerine bir baktım da ohoooo hakikaten kurucumuz Ali Sami Yen'in adı hiç bir foruma verilmemiş..

Hacılar konu kapanmıştır.. Ali Sami Yen Türk futbolu forumu.. Galatasaray'ı kuran, futbolu bu ülkeye getiren adamdan öteye bakmaya gerek yok bence..

Fatih Terim de elde ettiği başarılar ile ikinci bir isimdir..

Sayın Ünal Aysal'ı teklif edecektim ancak igrenç Türk Futbolu ile isminin aynı başlıkta geçmesi başkanımıza hakaret olabilir.

Dursun Özbek hakkin rahmetine kavustugu gün "Dursun Özbek yönetim ve projeler forumu" olarak isim degisikligine gidilir mi acaba?

Forum isimlerine bir baktım da ohoooo hakikaten kurucumuz Ali Sami Yen'in adı hiç bir foruma verilmemiş..

Hacılar konu kapanmıştır.. Ali Sami Yen Türk futbolu forumu.. Galatasaray'ı kuran, futbolu bu ülkeye getiren adamdan öteye bakmaya gerek yok bence..

Sanki Ali Sami Yen'i Şanlı Galatasaray tarihine vermek daha iyi. Daha önce 2 kez verildi ama boşa çıktı değerlendirelim

Vardı o alan boşa çıktı o forum kapatılınca. :) Sonra da kaldı öyle, eskiden GSE lerin yazabildiği alanın ismiydi.

Unal Aysalin adini forumun girisine yazalim demistim zamaninda cahil taraftar karsi cikmisti

Emrah da izah etmiş, Ali Sami Yen forumu 5-6 sene kadar önce vardı. GSE rütbesine sahip kullanıcılar buraya yazabiliyor, diğerleri sadece okuyabiliyordu. Amaç diğer üyeleri de özenli yazmaya özendirmek ve uzun detaylı yazıların kalabalık arasında kaybolmamasıydı. Arada tekrar denense de değişen profile ayak diretemedi isim de boşa çıkmış oldu haliyle.

Fatih Terim forumu da güzel bir fikir mesela sadece para ile girilen bir bölüm oluşturursak günün birinde daha iyi bir isim bulamayız hiç şüphesiz.

(Shots fired)

Emrah da izah etmiş, Ali Sami Yen forumu 5-6 sene kadar önce vardı. GSE rütbesine sahip kullanıcılar buraya yazabiliyor, diğerleri sadece okuyabiliyordu. Amaç diğer üyeleri de özenli yazmaya özendirmek ve uzun detaylı yazıların kalabalık arasında kaybolmamasıydı. Arada tekrar denense de değişen profile ayak diretemedi isim de boşa çıkmış oldu haliyle.

Fatih Terim forumu da güzel bir fikir mesela sadece para ile girilen bir bölüm oluşturursak günün birinde daha iyi bir isim bulamayız hiç şüphesiz.

(Shots fired)

CT Wins.

(Shots fired)

Bu golden sonra Özgür Aslan Türk Futbol Forumu uygundur konu kapanmıştır.

Vardı o alan boşa çıktı o forum kapatılınca. :) Sonra da kaldı öyle, eskiden GSE lerin yazabildiği alanın ismiydi.

Bence Türk futbolu forumu için uygun Ali Sami Yen.. neticede kurucu başkan.. ilk futbol kulübü de biz olduğumuza göre Türk futbolu için de önemli..

rezalettir.

hasan doğan kim ? bana ne hasan doğan dan ?

GalataSaraylı değil en başta !

Geri
Üst Alt