Türk Futbol Forumuna Hasan Doğan'ın Adının Verilmiş Olması

Dursun Özbek için giyim alanı acıp oraya ismini kazımak her gsc üyesinin boynunun borcu olmalı

Futbol taktigi incelikleri uzerine alt forum acip murhanin ismini onore etmeye ne dersiniz?

Hainlerin isminin forumda işi yok

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne zamandan beri bu bölümün adı dikkat etmedim. Ben 2015/2016 sezonudur diye öyle konulduğunu sanıyorum. Bu bölümde bizden başka takımları daha çok konuştuğumuz için bu isim bizim biraz dışımızda biri olmalı.

Mesela Sergen Yalçın Türk Futbol Forumu olabilir. Netice de adam tüm takımların formalarını giymiş biri :38573:

Avrupa sampiyonasindaki sevincleri etken insanlarda sempati uyandirmasinda ama o sezon konya deplasmaninda erteleme talep etmistik 3 gun sonra leverkusen macimiz vardi federasyon kabul etmemisti buzlu zeminde maca ciktik Ugur ucarin dizi kirilmisti ki o sezon cok iyi oynuyordu Ugur ,3 gun sonrada leverkusenden 5 yemistik.

uğur ilk göz ağrımız.o yıllarda sakatlanmasa sabrinin yerine kimseyi aramazdık ayrıca fener karabük mü kayseri maçımı neydi furkan la bu feneri alkışlamamıştı bütün takım alkışlarken.bencede uğur uçar olsun

Uğur Uçar Türk Futbol Forumu
karara varılmıştır, teşekkür ederiz

Arda Turan Tv / Sinema Başlığı

Nejat Uygur / Tiyatro Başlığı

:005:

Ugur 1 sene sonra antrenmanlara baslamisti adamin ilk antrenmanda diz kapagi sismisti ondan sonrada toparlayamadi zaten

Temiz kramponlar operasyonu da çok kibar Aziz Yıldırım şike forumu olabilir

Felipe melo türk futbol forumu uygundur...

Bu forumların isimleri ile ilgili demokratik forum ortamında anketler yapılabilir..

Normalde henüz görevde olan ve genç isimler için biraz erken olduğunu düşünsem de Ergin Ataman bir yaşayan efsane olduğu için değerlendirilebilir..

Gerçi Aydan Siyavuş hoca da çok iyi bir hocaydı.. onun da onore edilmesi kötü olmamış.. neticede aktif hocalığını izleme şansım oldu.. erken ölmeseydi daha çok başarılara imza atma potansiyeli vardı..

Kıro da olsa Fatih Terim de efsanemizdir.. ona da yer açmak lazım..

taraftarın sesi formuna öneriler nedir?.. efsane engelli taraftarımız sezgin, yada kale arkasındaki taraftardan bile daha hasta Galatasaray'lı olan Abdürrahim Albayrak olabilir gibi.. oylayalım..

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt