Türk Futbol Forumuna Hasan Doğan'ın Adının Verilmiş Olması

forumlara kimin isminin verildiği namühim bir durumdur
sadece HAGİ ismini en tepede yaşatmalıyız onu söyleyebilirim
onun haricindeki isimler fasa fiso

Forumlara isim vermiş olmak için isim vermek gereksiz. Taraftarın Sesi'nin boş kalmasında sakınca yok bence.

botox ve yüz gerdirme alt forumuna gerek yok

Cöp kutusu bölümüne kimin ismi verilsin abi :D
@Erman Türker veya Mehmet Arslaner olabilir. :D
Ohh Erman abi buna ne deyecek bakalim :D
Bana uyar :D Çöp kutusu möp kutusu farketmez sonuç olarak forumda bir bölüme ismimiz veriliyor :D Teknoloji ve Bilgisayar forumu ismi için Ozan Tokgöz önerisi çok manidar olmuş. Bu arada GSC Yankee Forumu açılırsa Mehmet Arslaner gayet uygun olabilir :asd22:

Bence türk futbol tarihinde en büyük başarıyı kazanmış olan başkanın ismi verilmelidir.Faruk Süren

yok ..k oldu olacak sergen yalçın olsun tüm büyüklerde top giydi die :)

Hakan şükür yapın hem akepecilere gönderme hemde hakediyor yani yanlışsam çekin tetiği vurun beni ama haklıysam yapın işte xd

Hakan şükür yapın hem akepecilere gönderme hemde hakediyor yani yanlışsam çekin tetiği vurun beni ama haklıysam yapın işte xd

Ooooooh Kral Hakan Süküüüüür

seni cekemeyen bütün i.nelerin suratina tüküüüür

:gsbayrak:

Türk Futbol Forumu'na Haluk Ulusoy da uygun olabilir. Onun döneminde MT de Galatasaray da uluslararası başarılar elde etti.

Ali Sami Yen daha Galatasaray'la ilişik bir başlıkta yer almalı.

Galatasaray tarihi forumu biraz karışık duruyor.

Eski antrenör ve oyuncuları ayırıp yine o başlığa Baba Gündüz'ün adı,
Arma, renklerimiz, tüzük, kupalar, başarılar, ilkler vs. ayrı başlıkta toplanıp ona da Ali Sami Yen'in adı verilebilir.

Mesela Faruk Süren'de olabilirdi, Türkiye'de kulüp bazında en büyük başarılara sahip başkan, fakat Ali Sami Yen'in kullanılması ence hem güzel olmuş hem de birleştirici, tebrikler.

Emre Belözoğlu Futbol Forumu olarak değiştirilmesini öneriyorum.

Güzel durdu ha.

Emre Belözoğlu Türk Futbol Forumu

Geri
Üst Alt