Türk Futbolunda Hakemleri Artık Kulüpler Birliği ve MHK Beraber Atayacak!

Zaten böyle değilmi - Ali Koç + Acun + İbrahim + bir kaç göstermelik MHK adamı ayarlamıyorlar mıydı ?

başlık ile "bakın düzeltme yaptık" diyerekten açıktan şikeli atama yapacaklar.

arkabahçe takımlarıda "evet ..hmm hmm ..doğru doğru ...kesin böyle olmalı ...fenere 3 puanı garantilemeliyiz" diyecek falan.

Ali Koç filan hakem ayarlamayacak. Bu yeni kararla Fener'in eli zayıfladı bence.

Fener zaten istediği hakemi alıyor, istediği hakemi almıyordu. Şimdi aynısı biz yapabileceğiz.
KB 2 kişi gönderecek, yani başkanı alikoç olan kurumun göndereceği 2 kişinin alikoçun adamı olmama ihtimali yok. Alikoç içeriye karışamıyordu sözle etkiliyordu artık net olarak yönetecek, hakemleri etkileme değil şahsen yönlendirebilecek artık.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali Koç filan hakem ayarlamayacak. Bu yeni kararla Fener'in eli zayıfladı bence.

Fener zaten istediği hakemi alıyor, istediği hakemi almıyordu. Şimdi aynısı biz yapabileceğiz.
Fenerin nasıl eli zayıfladı kulüpler birliği ali koçun emrinde. Başkanlığı bırakınca sana muhtacız diyip kapısında yatıyorlar bu birliğin göndereceği adamlar ne kadar tarafsız olabilir sizce. Gizli gizli yapıyorlardı artık göstere göstere yapacaklar.

İlk başta ben de senin gibi düşünüyordum fakat @Uğur İz üstat bana başka bir bakış açısı kazandırdı.

Bu hamle ile bence Hacıosmanoğlu her hafta yaşanan bu "hakem tartışması" işini üzerinden tamamen atmış oldu

"Ne haliniz varsa görün" hesabı.

Artık bir skandal olsa dahi, "hakemleri siz seçtiniz" diyebilecek.

Haa sonuç ne olur, fb avantaj sağlar mı bu işten bilemem ama pek bir şey değişmez gibi. Bu iş sadece TFF başkanına yaradı bence.

Fb tarafı ise hala mal gibi daha saha dışına odaklanıyor bu arada...

İlk başta ben de senin gibi düşünüyordum fakat @Uğur İz üstat bana başka bir bakış açısı kazandırdı.

Bu hamle ile bence Hacıosmanoğlu her hafta yaşanan bu "hakem tartışması" işini üzerinden tamamen atmış oldu

"Ne haliniz varsa görün" hesabı.

Artık bir skandal olsa dahi, "hakemleri siz seçtiniz" diyebilecek.

Haa sonuç ne olur, fb avantaj sağlar mı bu işten bilemem ama pek bir şey değişmez gibi. Bu iş sadece TFF başkanına yaradı bence.

Fb tarafı ise hala mal gibi daha saha dışına odaklanıyor bu arada...
Aykut'a katılıyorum. Hakem atamaları zaten fbnin tepkileri gözetilerek yapılıyordu. O iş resmileşmiş oldu sadece. Belki biz de karışırız artık. En azından şunu istemiyoz bunu istiyoz fln deriz

Bizimkiler uyumaya devam etsin

zaten öyleydi yav açıktan yapacaklar sadece artık

meydanı bu denli boş bırakarak neyi amaçlamaktayız anlamak güç

illa hakemleri mi yenecek bu takım yahut illa hatasız mı ilerleyecek

fb'ye maç kazandırmak için her şey yapılıyor her maç çünkü

bu daha ne kadar sürecek. bir plan yapılıyordur umarım

Bence iyi oldu. Hakkımız zaten yeniyor. Bu sefer direkt fener suçlu olmuş olur.

Zaten uygulanabilecek bir model değil.

Degisen birsey olmadi

Bu sezon yapilan hakem atamalari orta da mourinho hakemi begeniyor diye bjk derbisine mehmet türkmen atandi mesela

Simdi ise aciktan belirleyecekler hakemleri

Bizim bir avantaj saglayacagimizi düsünmüyorum,sadece tff degil kulupler birligi de bize karsi bunu daha önce defalarca gördük

Bizim isteklerimiz karsiliksiz kalacaktir

Kulupler kendi maclarindaki hakemi atamis.

MHK ile Kulüpler Birliği arasındaki toplantı sona erdi. Süper Lig'de 22. haftanın hakem atamaları, kulüp temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. (A Spor)

Kulupler kendi maclarindaki hakemi atamis.

MHK ile Kulüpler Birliği arasındaki toplantı sona erdi. Süper Lig'de 22. haftanın hakem atamaları, kulüp temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. (A Spor)
Ali Koç hem kendi maçlarının hakemini hem de bizim maçın hakemini atamıştır. Bizimkiler de öyle izlemiştir. Toplantıya katıldılar mı orası da muamma.

Geri
Üst Alt