- 25 Nisan 2011
- 20.489
- 12
- 378
Google
Cümle şu : " Bitirebildiğimiz En İyi Yerde Bitireceğiz "
İşte size vizyonsuzluğun kralı. Yukarıdaki linkte Google'da sizin için aradım.
Bir sürü futbolun içindeki, başkan,yönetici,hoca ve futbolcu tarafından bu söz söylenmiş.
Aslında anlamı şu :
"Biz öyle şampiyonluk veya her yıl bir üst seviyeye çıkıp, hem kendimizi hem de Türk Futbolunu geliştirmek gibi bir amaca sahip değiliz. Ligden düşmesek, seneye de aynı ligde mücadele etsek kafi."
Daha açıkçası amaç "Yükselmek ,ileri gitmek değil; Geri gitmesek bize yeter"
İşte size bir vizyonsuzluk daha ;
Bir zamanlar Selçuk Yula şöyle demişti bir TV programında:
"Kimse Fenerbahçe'ye Türk Futbolunu geliştirmek gibi bir görev vermeye kalkmasın.
Fenerbahçe'nin bir tek görevi vardır; Rakiplerini yenip, şampiyon olup taraftarını mutlu etmek"
Ama bu kadarla da bitmiyor.
Birkaç yıl önce Avrupa Kupalarına katılıp daha ilk turlarda elenen bir Anadolu takımın hocası ;
" Avrupa kupası maçları bizim için çok iyi oldu. Bu sayede çok önemli takımlarla hazırlık maçı oynamış olduk."
İşte size Avrupa Kupası maçlarını hazırlık maçı olarak değerlendiren bir zihniyet.
O anda mikrofonu tutan muhabirin "Hocam pardon ama siz bu ligde neden oynuyorsunuz o zaman" diye sormamasını hala hazmedemiyorum.
-------------------
Sizlerde aklınıza gelen bu tür vizyonsuzluk örneklerini lütfen paylaşınız.
Sadece söylemlere ve ifadelere yönelik örneklere yer verdim.
Uygulamalardaki vizyonsuzlukları zaten son dönemde hepimiz görüyoruz.
Bu konuda da ilk akla gelen Sn.Başbakanımızın " Gerekirse 5 sene Avrupaya gitmeyiz" söylemi ve ona destek verenleri hala unutmadık.
Saygılar.
Cümle şu : " Bitirebildiğimiz En İyi Yerde Bitireceğiz "
İşte size vizyonsuzluğun kralı. Yukarıdaki linkte Google'da sizin için aradım.
Bir sürü futbolun içindeki, başkan,yönetici,hoca ve futbolcu tarafından bu söz söylenmiş.
Aslında anlamı şu :
"Biz öyle şampiyonluk veya her yıl bir üst seviyeye çıkıp, hem kendimizi hem de Türk Futbolunu geliştirmek gibi bir amaca sahip değiliz. Ligden düşmesek, seneye de aynı ligde mücadele etsek kafi."
Daha açıkçası amaç "Yükselmek ,ileri gitmek değil; Geri gitmesek bize yeter"
İşte size bir vizyonsuzluk daha ;
Bir zamanlar Selçuk Yula şöyle demişti bir TV programında:
"Kimse Fenerbahçe'ye Türk Futbolunu geliştirmek gibi bir görev vermeye kalkmasın.
Fenerbahçe'nin bir tek görevi vardır; Rakiplerini yenip, şampiyon olup taraftarını mutlu etmek"
Ama bu kadarla da bitmiyor.
Birkaç yıl önce Avrupa Kupalarına katılıp daha ilk turlarda elenen bir Anadolu takımın hocası ;
" Avrupa kupası maçları bizim için çok iyi oldu. Bu sayede çok önemli takımlarla hazırlık maçı oynamış olduk."
İşte size Avrupa Kupası maçlarını hazırlık maçı olarak değerlendiren bir zihniyet.
O anda mikrofonu tutan muhabirin "Hocam pardon ama siz bu ligde neden oynuyorsunuz o zaman" diye sormamasını hala hazmedemiyorum.
-------------------
Sizlerde aklınıza gelen bu tür vizyonsuzluk örneklerini lütfen paylaşınız.
Sadece söylemlere ve ifadelere yönelik örneklere yer verdim.
Uygulamalardaki vizyonsuzlukları zaten son dönemde hepimiz görüyoruz.
Bu konuda da ilk akla gelen Sn.Başbakanımızın " Gerekirse 5 sene Avrupaya gitmeyiz" söylemi ve ona destek verenleri hala unutmadık.
Saygılar.