Türk Futbolundaki Yabancı Düşmanlığı

Sami Karakoç

İmparator
Türk futbolu diye genelledim topçusundan taraftarına yöneticelrinden yorumculara

kadar türk futbolunda yabancılara bir düşmanlık var.

hep bi paraya yabancıya gitmesin havası seziyorum bu iğrenç bi durum ve türk futbolunun gelişmemesinin sebebi bu bence.

var ama yabancilari hile hurdayla milli takimda oynatmaya kalkiyorlar bu komik

Ankete evet dedim fakat durum şöyle, bizim keko Türk topçular yerleri nasıl olsa garanti olduğu için kendilerini zerre geliştirme gereği duymuyorlar. Takıma Sneijder, Drogba gibi marka adamlar geldiğinde de gözler onların üstüne çevrilince kıskançlık krizlerine giriyorlar.

Ankete evet dedim fakat durum şöyle, bizim keko Türk topçular yerleri nasıl olsa garanti olduğu için kendilerini zerre geliştirme gereği duymuyorlar. Takıma Sneijder, Drogba gibi marka adamlar geldiğinde de gözler onların üstüne çevrilince kıskançlık krizlerine giriyorlar.

Yok çevremden biliyorum. Direk elin gavuru diye başlıyorlar.. Ne olduğu farketmez.

Yabancıların g.tünü yalıyorlar genelde ben düşmanlık göremedim

Yok çevremden biliyorum. Direk elin gavuru diye başlıyorlar.. Ne olduğu farketmez.

Elin gavuru 5m€ alıyor biz 3m€ alıyoruz yeeeeeaaa diye ağlıyorlardır kesin adamın kariyerine bakmadan. Başka iş yapsa o 3m€'yu hayatı boyunca bile kazanamayak keko farkında değil.

Geri
Üst Alt