Türk Futbolunun Asıl Sorunu

Her şeyi ben bilirim havasında olup kendilerini geliştirmeyen hocalar,şike,siyaset ve alt yapılara gereken yatırımların yapılmaması.

Bu tabloya gram katılmıyorum,

6 oyuncu ve 0 oyuncuyla italya ve ingiltere kepaze durumdalar,

3 ve 7 oyuncuyla almanya ve ispanya harikalar yaratıyor..

Şöyle bakmak lazım bunlar 4 büyük ligi oluşturuyor yani bu milli takımda oynayanlar zaten bu 4 ligde oynuyorlar. Bu yüzden bu 4 ülkenin dışarıya oyuncu göndermemesi normaldir bizim kıyas noktamız en üstü olmamalı Portekiz, Hollanda bile olmamalı, İsviçre, Romanya gibi ülkeler olmalı bence Liglerimiz ve Milli Takımlarımız aynı seviyedeler onlarda durum ne biraz ona bakmak lazım..

Ha diyelim 4 büyüklere bakalım kepaze dediğin italya 11, ingiltere 13. bunlar zaman zaman harika olurlar zaman zaman kötü olurlar ama İtalya,İngiltere,Almanya ve İspanya her dönem olurlar...

Tek sebep bu değil ama 25 ülkenin, 21 ülkesinin dışarıda oynayan oyuncularının %70-75'ı bu 4 ülkede kalanı da devamında gelen Fransa,Hollanda ve Portekiz gibi ülkelerde oynamakta o yüzden bu 4 ülkeyı kıstas almamak gerekiyor bunu analizde de yazdım

Sorun zihniyet. Türk oyuncusu nerde çok para kazanırım onu düşünüyor. Bu düşünce tarzı değişmeli.

Sağlamsa Lassa

aziz yildirim ve satin alinmis tayfalari.
alt yapi diye birsey olsa bile bunlarin sayesinde yok olup gider.

Türk futbolunun en büyük sorunu türklerin kendisidir!!!!! Hayat felsefemiz,yaşam tarzımız,iş ahlakımız,etik değerlerimiz yani kısacası her şeyimiz yamuk.

[SUB]Asıl sorun fatih terim kafasıdır.

ben yaparım en iyi ben bilirim..[/SUB]

onu çekme bunu çek

Bu tabloya gram katılmıyorum,

6 oyuncu ve 0 oyuncuyla italya ve ingiltere kepaze durumdalar,

3 ve 7 oyuncuyla almanya ve ispanya harikalar yaratıyor..

Adamlar zaten en üst seviyedeki liglerde oynuyorlar, başka liglere gitmelerinin bir anlamı yok.

Yetnekli çocuklar doğmadığı sürece ülke futbolu ilerleyemez. Buna en iyi örnek; Sergen, Hakan Şükür, Hami vs.

Futbol konusunda eğitim, küçük yaşta iş ahlâkı, disiplinsizlik tüm bunların üstüne futbol yöneticiliğini bilmeyen kişilerin yöneticilik yapması ilerlemeye ket vuran unsurlardır. Demekki iş sadece doğuştan gelen yeteneklere kalıyor.

GT-I9300 Tapatalk

Sorun tam olarak ne alt yapıda ne de başkan yahut siyasilerde. Sadece futbolun değil ülkenin genel problemi zihniyeti çok kötü, değerler kaybolmuş.

cahil paragöz insanlar

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

yerli futbolcular neden baska avrupa takimlarina transfer olsunki? yabanci siniri sagolsun haketmedikleri paralari bunun sayesinde kazaniyorlar, hic bir avrupa külübü bizim yerlilere verdigimiz parayi vermez, verse bile oralarda vergi daha yüksek oldu icin net kazanacaklari para türkiye göre daha az olacak, onun icin rahatlik batmiyor neden yeni maceraya girecekler ki?

Türk futbolcuların kafasının çalışmaması, mal olmaları...

Tespitin dogru arkadas, fakat bu futbolcular niye yurt disinda oynamiyor?

1. Futbolcu para icin oynar!
2. Türk pasaportlu futbolcu en cok para nerede kazanir?
3. Yabanci siniri oldugu ülkede ;)

Yani asil sorunu yurt disinda oynamamalari degil! Yabanci sinirin taaaa kendisi...

Geri
Üst Alt