Türk Hava Yolları, Liverpool'un Yeni Forma Göğüs Sponsoru Oluyor

60 milyonu turk kulüplerine vereceklerine bir İngiliz kulübüne vermeleri doğal.

liverpoolun forma satışı, premier ligin izlenmesi, satılan formalarda global çapta THY yazması ve dünya çapında giyilmesi zaten bu paraları hakkediyor.

türkiyede global olan kulüp sadece Galatasaray. onda da ligin izlenirliligini hesaptan düşersek sadece Avrupa maçları ve yurt dışında forma alanlarda gözükecek göğüs reklamını hesaba katarsak hakkının 60 m sterlin olmadığını hepimiz biliyoruzdur.

gerçekler böyle.

en fazla verilecek rakam 5-6m eurodur. ligin izlenirligi artar avrupa'da başarı sürekli hale gelirse zamanla bu oran da artar.
THY, Cumhuriyet sermayesi ile kurulmuş ve devlete bağlı bir kurum. Kendisinin yükselmesini ülkenin içindeki şeyler sağlamışken bunu ülkenin içindeki diğer değerlerden sakınan bir kuruluş.
Kendisi yükselirken insanlar da deseydi o zaman X hava yolu dururken niye THY ye aynı fiyatı vereyim diye.

turkcell de aynısı olmadı mı gecen yıl. cl indeki gs ye fazla para veriyorlar diye ayağa kaldırdılar ortalığı. sonra hiç birine vermedi. ben olsam bende vermem ciddi kesime hitab eden camialar bunlar. bununla birlikte ciddi müşteri kaybedecek olanlarda bunlar.
Vizyon sahibi yöneticilerin olacak. Senin ana sponsorun Türkiye dışından olacak ki feneri Beşiktaş'ı bir şey diyemeyecek. Asya'ya açılmak lazım. Çin olur Malezya olur Endonezya olur. Git orada hazırlık maçları yap.

Gidiyoruz avusturya'ya zaten Almanya ve Hollanda yasak diye biliyorum malum taraftar olayları o maçlarda da yedeklerle çıkıyorsun.

Asya'ya git Osimhen Leao süperstarlarla bak nasıl sponsor buluyorsun. Dediğim gibi bunu yapacak vizyonlu yöneticiler lazım.

Erden abi vardı onu da güzel harcadılar

gecen gün japonya icin ucak bileti aldim bunlardan

demek o para lvpoola gidecek ha

yazıklar olsun böyle düzenede adalete de , biletleri bin lira ucuz sat desen bu halka satmazlar kan emici herifler kendi ülkenize 60 milyon sterlin ateşleyin de az ülke futbolu kalkınsın

Geri
Üst Alt