Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.062
- 2.098
- 1.078
dilimizde saklanmis bir kelimedir ne dersek diyelim lan kelimesi cumlemizin ya sonunda ya da basinda lan ile bitirmesi.Birde cumleyi tamamlamak bir soz var forum kural geregi yazamadim 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Turk olmadigindan olabilir mi hayri renkdash.ben duzgun konusurum lan tarzi kelimeler kullanmam
Bunu forum yasagi nedeniyle yazamadim turk insanin kaninda lan ve bu kelimesi vazgecilmezdirben aq ile bitiriyorum
yazmayıp bize mi yazdırıyorsun reyiz biz mi ceza alalım yaniBunu forum yasagi nedeniyle yazamadim turk insanin kaninda lan ve bu kelimesi vazgecilmezdir
o kadar![]()
Yat dedi yattım, aç dedi açtım, aletini çıkarıp soktu, işini bitirdiğinde kan gelmeye başladı, çok korkmuş ve acı çekiyordum; çünkü ilk kez diş çektiriyordum!Gerçek hayatta argoyu seven, küfürlü konuşan biriyim. Bel altı esprilere önem veririm. Kelime oyunlarına bayılırım.
Mesela "şunu verir misin?" diyen birine "gerçekten alabilecek misin?" diye cevap veren bir insanım.
Gerçek hayatta argoyu seven, küfürlü konuşan biriyim. Bel altı esprilere önem veririm. Kelime oyunlarına bayılırım.
Mesela "şunu verir misin?" diyen birine "gerçekten alabilecek misin?" diye cevap veren bir insanım.
Turk olmadigindan olabilir mi hayri renkdash.