türk insanının lan-ulan kelimesi ile cümleyi tamamlaması

Yasin Paçavra

10 Numara!
dilimizde saklanmis bir kelimedir ne dersek diyelim lan kelimesi cumlemizin ya sonunda ya da basinda lan ile bitirmesi.Birde cumleyi tamamlamak bir soz var forum kural geregi yazamadim :D

ben duzgun konusurum lan tarzi kelimeler kullanmam

Gerçek hayatta argoyu seven, küfürlü konuşan biriyim. Bel altı esprilere önem veririm. Kelime oyunlarına bayılırım.

Mesela "şunu verir misin?" diyen birine "gerçekten alabilecek misin?" diye cevap veren bir insanım.

Gerçek hayatta argoyu seven, küfürlü konuşan biriyim. Bel altı esprilere önem veririm. Kelime oyunlarına bayılırım.

Mesela "şunu verir misin?" diyen birine "gerçekten alabilecek misin?" diye cevap veren bir insanım.
Yat dedi yattım, aç dedi açtım, aletini çıkarıp soktu, işini bitirdiğinde kan gelmeye başladı, çok korkmuş ve acı çekiyordum; çünkü ilk kez diş çektiriyordum!

bende boyle cumleleri severim sonu guzelle biter. :D

Forumda küfür etmem. Whatsapp gruplarında samimiyet derecesine göre ederim.

Maç izlerken herkes gibi ederim.

Günlük hayatımda pek kullanmam, ama samimi arkadaşlarım ile dertleşirken, siyaset ve spordan konuşurken, metrobüste içimden de olsa lanet ederken kullanmaya özen gösteririm.

Homer Simpson in doh ile bitirmesi ile aynidir

Edit : ünlem sasirma ifade den durumlarda

t★p★t★p★

Son düzenleme:
Sinirlenince Ulan ve Lan kullanırım, ama genel anlamda pek kullanmam bunları.

Konu açılmışken küfür etmeyi de aslında hiç ama hiç sevmiyorum ama sırf futbol sayesinde bile insan buna sürükleniyor ve zorlanıyor resmen. Örneğin Galatasaray elemanları sayesinde küfür ufkumuz genişledi yaklaşık bir senedir. Futbolculara edilen küfürlerden hiç bahsetmiyorum bile.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

[video=youtube;RJEiHuC3bcA]https://www.youtube.com/watch?v=RJEiHuC3bcA[/video]

Niye millet bu moda girdi anlamadım ki :DD

GSE'lerin günlük 2 kitap bitirdiklerini duymuştum

Gökhan bu algıyı kırdı

Geri
Üst Alt