- 1 Mayıs 2018
- 57.863
- 48.643
- 3.873
bize hic bi ülke bişey yapamaz dostum
abd çin rusya fln dahil
niYe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bize hic bi ülke bişey yapamaz dostum
abd çin rusya fln dahil
Cünkü Türküz
Olası, F-35 ile derin darbe konusunda sorun yaşayabiliriz, zira hem HSS anlamında yahut HvKK anlamında F-35 gibi bir sistemi doğrudan önleyebilmek kolay değil. Onun dışında bize çok zorluk çıkarabilecek başka sistemleri yok. Tabi bu sistem bazında düşünce, ama konvansiyonel durumda İsrail ile zaten böyle bir savaş içerisinde olmayız.Israil bize ciddi zarar verirmi savassak misal
Olası, F-35 ile derin darbe konusunda sorun yaşayabiliriz, zira hem HSS anlamında yahut HvKK anlamında F-35 gibi bir sistemi doğrudan önleyebilmek kolay değil. Onun dışında bize çok zorluk çıkarabilecek başka sistemleri yok. Tabi bu sistem bazında düşünce, ama konvansiyonel durumda İsrail ile zaten böyle bir savaş içerisinde olmayız.
S400 doğu bloğu içerisinde dahi çok başarılı değil iken, biz de stand alone haliyle epey kötü bir sistem aslında. S400 Tümüyle fiyasko bir anlaşmadır gözümde.Askerlere karsilastirirsak?
TSK vs IDF mesela
bu aradaa rusyadan aldigimiz s400ler f35leri indiremiyormu
S400 doğu bloğu içerisinde dahi çok başarılı değil iken, biz de stand alone haliyle epey kötü bir sistem aslında. S400 Tümüyle fiyasko bir anlaşmadır gözümde.
Onun dışında TSK ile İDF çok farklı şekillerde planlanmış ordular, TSK Libya'ya görev gücü çıkartır ama İDF bunu yapamaz yahut çok kısıtlı bir güç aktarımı yapabilir. TSK daha farklı bir kulvar diyebilirim. CL EL gibi düşünülür ise
CL -TSK
EL- İDF olur
Biz artık Patriot istemiyoruz, kendi projelerimiz nihayetleniyor onlar üzerinden bir sistem kuruyoruz HSS ağında.Patriotlari verir ins abd
f35leri verecek gibi durumlari var, trump gelirse
Bu tam doğru bakış olmayabilir ahb, zira yıllardır terör ile uğraşıyoruz misal. Bunun bitmemesi TSK'yı kötü yapmıyor ancak. Mevcut savaş zor bir savaş, o sebeple uzun sürmesi yahut başarısız olunması da ihtimaller arasında.Bu arada ben IDF'in cok kotu ordu oldugunu dusunuyorum, adamlar adidas esofman elinde AK-47 aylardir bitiremediler.
Gercek bir ordu karsisinda cok pis patliyacaklar gibi duruyor.
@Ata B. Oğuz
Biz s400 leri vay bizi savunsun diye almadık. Tamamen teknoloji transferi, ayrıca kendimize göre know how şekilde tasarım ve sistemi tamamen özgün şekilde bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.S400 doğu bloğu içerisinde dahi çok başarılı değil iken, biz de stand alone haliyle epey kötü bir sistem aslında. S400 Tümüyle fiyasko bir anlaşmadır gözümde.
Onun dışında TSK ile İDF çok farklı şekillerde planlanmış ordular, TSK Libya'ya görev gücü çıkartır ama İDF bunu yapamaz yahut çok kısıtlı bir güç aktarımı yapabilir. TSK daha farklı bir kulvar diyebilirim. CL EL gibi düşünülür ise
CL -TSK
EL- İDF olur
Almanlarin Eurofigfer savaş uçakları için yeşil ışık yakması umarım sadece emekliye ayiracaklari uçaklar için değildir. Son üretim olan uçaklar verilmezse hiç bulasmamak lazim
İlk alımların 2. el olması planlanıyor. Daha sonra 40'a tamamlayacak şekilde sipariş verilecek muhtemelen. Onlar yeni olacak.Almanlarin Eurofigfer savaş uçakları için yeşil ışık yakması umarım sadece emekliye ayiracaklari uçaklar için değildir. Son üretim olan uçaklar verilmezse hiç bulasmamak lazim
T4 versiyon ama ilk 12 uçağı 2. el de alabilirmişiz. Katar'da T4, Suudi Arabistan'da T2 ( Almanlar modernizasyon sistemlerini vermiyor)Almanlarin Eurofigfer savaş uçakları için yeşil ışık yakması umarım sadece emekliye ayiracaklari uçaklar için değildir. Son üretim olan uçaklar verilmezse hiç bulasmamak lazim
Leopard tanklarındaki gibi şurada burada kullanamazsınız diye şart koşmuşlar diyorlar. Gelecek hafta almanya şansölyesi ankara'ya geliyor. Büyük ihtimal bu ziyarette EF anlaşması açıklanır.Almanlarin Eurofigfer savaş uçakları için yeşil ışık yakması umarım sadece emekliye ayiracaklari uçaklar için değildir. Son üretim olan uçaklar verilmezse hiç bulasmamak lazim