Türk Savunma Sanayi Genel Başlığı

Bizim irana dalma bekletinizi bekleten ne beyler şaka maka ?
Neden bize bıraksınlar
Kazandığın zaman kuzeyi ile Azerbaycan bağladığın bir haritayı neden istesinler ?

Boeing'e f47'lerin uyduruk sürümünü yaptırıp satacakmış. Bize neden verecekleri belli oldu.

Coğrafya yangın yeri..

Bizim acilen Çelik Kubbe Hava Savunma Projemizin seri üretimine geçip kritik tesislerimizi ( barajlar, Akkuyu NGS ) koruma altına almamız gerek..

Her zaman dediğim birşey var.. Nükleer Bombası olmayan her ülke işgal veya yıkıcı şekilde vurulma tehlikesiyle karşı karşıyadır..

Kaan Savaş uçağımız, TF-2000, Gezgin Füzesi ve Çelik Kubbe o kadar önemli ki biran önce bitirip TSK ya teslim etmeliyiz

Coğrafya yangın yeri..

Bizim acilen Çelik Kubbe Hava Savunma Projemizin seri üretimine geçip kritik tesislerimizi ( barajlar, Akkuyu NGS ) koruma altına almamız gerek..

Her zaman dediğim birşey var.. Nükleer Bombası olmayan her ülke işgal veya yıkıcı şekilde vurulma tehlikesiyle karşı karşıyadır..

Kaan Savaş uçağımız, TF-2000, Gezgin Füzesi ve Çelik Kubbe o kadar önemli ki biran önce bitirip TSK ya teslim etmeliyiz
Neden nükleer üretmekle uğraşmıyoruz o zaman yani ben düz vatandaş olarak soruyorum illa ki matematiği vardır da dediğin koruma kısıtlı diğeri kapsayıcı ya

Bu tarz israil gibi devletlere karşı bence olabilecek en iyi saldırı şekli saturasyon saldırısı. Hamas'ın yaptığı gibi çok ucuza mal edilebilecek ama teknolojik olarak elbette daha ileri, çerez gibi atabileceğin mühimmatlar lazım. Adamlar ne göndersen havada yakalıyorlar.

Herifler FETÖ sayesinde mabad delik çapımızı dahi biliyorlardır. Ne yapsak nafile. 50 m yıllık devlet aklı olan siyasilerimiz sağolsun. Lan oğlum adamlar daha edevlet bilgilerini koruyamıyor. Bunlarla yarın savaşa girsek 3 aylık ömrümüz olur. Dinci yönetimler ulus devletlerin katilidir.

Herifler FETÖ sayesinde mabad delik çapımızı dahi biliyorlardır. Ne yapsak nafile. 50 m yıllık devlet aklı olan siyasilerimiz sağolsun. Lan oğlum adamlar daha edevlet bilgilerini koruyamıyor. Bunlarla yarın savaşa girsek 3 aylık ömrümüz olur. Dinci yönetimler ulusların katilidir.
savaşmaya gerek yok ki zaten dini ve diktatör liderler ülkelerini soyup paralarını bu avrupa ülkelerinde muhafaza ediyor.

her liderin avrupada yaşayan çoluğu çocuğu da var bunlar hep zaaf. bu varlıklar üzerinden her türlü tehdit ve santaj yapılır.

savaşmaya gerek yok ki zaten dini ve diktatör liderler ülkelerini soyup paralarını bu avrupa ülkelerinde muhafaza ediyor.

her liderin avrupada yaşayan çoluğu çocuğu da var bunlar hep zaaf. bu varlıklar üzerinden her türlü tehdit ve santaj yapılır.
Gel de bunları köle kılıklı davarlara anlat.

Neden nükleer üretmekle uğraşmıyoruz o zaman yani ben düz vatandaş olarak soruyorum illa ki matematiği vardır da dediğin koruma kısıtlı diğeri kapsayıcı ya
Kahve goy goyu olsun diye demiyorum ama bizim nükleer gücümüz var.. Pakistan ..

Eğer bizim nükleer gücümüz olmasaydı bizi 100 kere vurmuşlardı..

Rusya ile uçak düşürme krizinde putin nükleer ile tehdit ettiğinde Pakistan ne demiş bi bakın..

Türkiye olarak Azerbaycan, Pakistan dışında (kıbrıs ı saymıyorum) kimse için savaşa girmez ama bu üç ülke birbiri için savaşırlar..

Bi arkadaşımız yazmış fetö ile herşeyimizi çapımızı öğrendiler diye doğru söylemiş..Eğer fetö çökertilmese iran dan beter olurduk.

Endonezya'ya onumuzdeki 120 ay icerisinde teslim edilmek kosuluyla 48 tane KAAN jet savas ucagi satmisiz. G. Kore ile ortak calistiklari projeden ayrilmislar ya da ayrilmak uzereler.

Endonezya'ya onumuzdeki 120 ay icerisinde teslim edilmek kosuluyla 48 tane KAAN jet savas ucagi satmisiz. G. Kore ile ortak calistiklari projeden ayrilmislar ya da ayrilmak uzereler.
Abi ucağı biz kendi envanterimize sokamadık daha, üstelik ABD, Endonezya için motor ihracatına izin vereceği meçhul. Yaş gibi biraz bu. 2035'de anca TSK envanterine F110'lu motorlular gelir o da motorları alabilir isek

Abi ucağı biz kendi envanterimize sokamadık daha, üstelik ABD, Endonezya için motor ihracatına izin vereceği meçhul. Yaş gibi biraz bu. 2035'de anca TSK envanterine F110'lu motorlular gelir o da motorları alabilir isek
Bunun motorunu kendimiz uretecegiz diye soylemislerdi

Çok geç kaldık birçok şey için desenize

Proje aşamasında daha abi, prototip dahi yok yıl 2025. Prototip yapacaklar da seri üretime geçeceğiz de vs 10 yıl iyimser rakam yerli motor için :crushed:
Turkiye'deki muhendis kadrosunun yarisi savunma ve silah sektorunde calisiyordur yaw. Hadi artik.

Geri
Üst Alt