Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.765
- 109.575
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
At yalanı seveyim inananıSabah 4 de peder uyandirdi. "TSK envanterine 20 yildir uçak girmemiş napacaz" dedi
Onu prototip modeller üzerinden yapilan propangadalarına oy vermeden önce düşünecektin baba dedim.
Yok mu altayi, kaanın yok drone'un onlarri firlat deyip yattim uyudum.
Nazar değdi. Havacılık böyle düşe kalka öğreneceğiz.
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Yeni bir başlangıç diyorf35 vermeyen kim acaba cehape mi

2. Bahar yaşayacağız USA ileS400 doğu bloğu içerisinde dahi çok başarılı değil iken, biz de stand alone haliyle epey kötü bir sistem aslında. S400 Tümüyle fiyasko bir anlaşmadır gözümde.
F-35 ise zor ama asla gelmez diyemem. Siyasi bir olay aslında, biraz 2028 sonrasını beklemek gerek.
Yani S400 ile kazandığımız bir teknoloji ve avantaj olmadı; ilerleyen yıllarda zaten hurda olacaklar, TSK kullanmayacak bunları maalesef.
Olmuyor maalesef, Kaan 2028'e yetişmeyecek, kaldı ki ilk Kaan doğrudan 5.nesil olmayacak; yani en iyi ihtimal 2035 sonrası 5.nesil bir Kaan için üstad.
CAATSA ile geciken epeyce proje oldu. İstif sınıfı en başında örnektir, TSK'ya geç teslimi CAATSA yüzünden. Daha bir çok örnek çıkar.
F-35 ile farklı düşünüyoruz bir şey diyemem. Yunanistan bizden erken ulaşacak 5. nesil uçağa, o zaman daha da anlaşılacak vaziyet.

İsmini Ata Derin Oğuz mu yapsak?Geçmişe bir gittim. Savunma Sanayii hakkında yazdıklarım günümüzü aydınlatır hale gelmiş.
Her birini tek tek yazmış idim, şimdi RTE dahi Nato bloğunda olmalıyız, F-35 almalıyız moduna gelmiş...![]()
İsmini Ata Derin Oğuz mu yapsak?