Türk Savunma Sanayi Genel Başlığı

BMC bizim içinde zırhlı takım otobüsü üretsin. Çobani bahçe deplasmanında can güvenliği tehlikesi olmasın
Sözüm sana değil genel, bu konu(sponsorluk) bana göre hiç mizah yapılacak bir şey değil, aksine mizah paylaşımları ile rezalet sulandırılıp üstü örtülüyor.

Gerçi bu durum artık ülkede normalleşti, izahı olmayan şeyin mizahı olur mottosuyla 3 gün konuşulup geçiliyor her şey. İnsanların olaya tepkisi bununla sınırlı kalıyor.

Ekonomiden tut adalet sistemine, ülke gündemine, hep şakalar komiklikler.

geçin abi hikaye anlatmayı kaan yerli mi? neresi yerli yahuu

1752220002680.webp
Saab JAS 39 Gripen - İsveç uzay ve havacılık şirketi Saab tarafından üretilen hafif tek motorlu çok maksatlı savaş uçağıdır. dimi?

sen öyle sannn

1752220041601.webp
Gripen bileşenleri ve menşe ülkeleri

1752220068321.webp
HAL Tejas - Hindistan yapımı bir savaş uçağı bu da mı yerli ?? SEN ÖYLE SANN !!!

1752220110110.webp

hiç uçak f35 hariç yerli değildir..

Sözüm sana değil genel, bu konu(sponsorluk) bana göre hiç mizah yapılacak bir şey değil, aksine mizah paylaşımları ile rezalet sulandırılıp üstü örtülüyor.

Gerçi bu durum artık ülkede normalleşti, izahı olmayan şeyin mizahı olur mottosuyla 3 gün konuşulup geçiliyor her şey. İnsanların olaya tepkisi bununla sınırlı kalıyor.

Ekonomiden tut adalet sistemine, ülke gündemine, hep şakalar komiklikler.
3 gün bile olsa iyi renktaş. Ertesi gün her şey sıfırlanıyor milletin hafızasında

Allah sonumuzu hayır etsin

İran İsrail olayı bize ders oldumu merak ediyorum ,iran hss ve gelişmiş uçakları olmadığı için resmen dayak yedi adam 2 bin km öteden geldi bombaladı gitti
Biz uçak envanterini nasıl bu kadar görmezden geldik akil alır gibi değil
Gelişmiş uçakların olmadan piyadenin iyi olması birsey ifade etmiyor maalesef

#SONDAKİKA

Wall Street Journal:

"Türkiye, 5,6 milyar dolar değerinde Eurofighter Typhoon savaş uçağı aldığı anlaşmayı 'bu hafta içinde' duyurabilir."

Geri
Üst Alt