Türk Sporu Soma İçin Duracak

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Türk sporu Soma için duracak..

14 Mayıs 2014 |

Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan erteleme açıklamaları geldi.

TFF’den yapılan açıklama şöyle:

“Soma’da yaşanan ve ülkemizi hüzne boğan maden faciası nedeniyle elim facianın yaşandığı günden itibaren 3 günlük Ulusal Yas ilan edilmiştir.

Bu çerçevede 14 ve 15 Mayıs tarihinde oynanacak tüm amatör ve profesyonel lig müsabakaları ileri bir tarihe ertelenmiştir.

16, 17, 18 Mayıs 2014 tarihlerinde tüm liglerimizdeki futbol müsabakaları planlandığı şekilde oynanacaktır. Bu müsabakalar öncesi, sırasında ve sonrasında müzik yayını yapılmayacak, hakemlerimiz ve futbolcularımız sahaya siyah bantla çıkacak ve maçlardan önce Soma’da hayatını kaybeden yurttaşlarımız anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacaktır.

UEFA U17 Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden U17 Milli Takımımızın 15 Mayıs (yarın) tarihinde oynanacak Malta maçına siyah bantla çıkılması ve saygı duruşunda bulunulması için UEFA’ya başvurulmuştur.

Kamuoyunun bilgisine sunar, Soma’da kaybettiğimiz yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli yakınlarına başsağlığı dileriz.

Türkiye Futbol Federasyonu”

TBF’den yapılan açıklama ise şöyle:

“Soma’daki kömür ocağında yaşanan elim kaza sonucu ilan edilen milli yasın ardından, basketbol karşılaşmaları ertelenmiştir.

Beko Basketbol Ligi ve TB2L Play-Off ile TB3L Final Grubu müsabakaları 17 Mayıs Cumartesi gününden itibaren devam edecektir.

Yenilenen maç programları ilerleyen saatlerde açıklanacaktır.”

Türk sporu Soma için duracak.. - AdamSpor.com Spor Haberleri AdamSpor.com Spor Haberleri

BnliXv2IAAAqR_Y.jpg

Bir hafta ara verilmeli. Hiç bir müsabaka oynanmamalı.

-

Başsağlığı Mesajı

Soma'daki bir kömür ocağında meydana gelen patlama nedeniyle 205 yurttaşımızın hayatını kaybettiğini, çok sayıda yurttaşımızın da madende mahsur kaldığını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Müessif kazada hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı dilerken, yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kurtarma çalışmalarının sevindirici haberlerle tamamlanmasını yürekten temenni ediyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

Roberto Mancini’den Başsağlığı Mesajı

Teknik Direktörümüz Roberto Mancini Soma'daki bir kömür ocağında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden yurttaşlarımız için başsağlığı diledi. Teknik Direktörümüz Roberto Mancini'nin; oyuncular, teknik ekip ve Florya’daki tüm çalışanlar adına yayınladığı mesajı söyle:

“Soma’da meydana gelen acı olayı büyük bir üzüntüyle öğrendik. Galatasaray Futbol Takımı’nın tüm bireyleri olarak Türkiye’nin acısını paylaşıyoruz. Hayatını kaybeden işçilerin ailelerine sabır, yaralı olarak kurtulanlara acil şifalar diliyoruz.”

Tff zahmet edip maclari ertelemis ama gel gor ki 14-15 mayısta mac yok. Olmayan maclar ertelenmis saka gibi.

ne kadar yapmacik bir lanet ülke olduk, ne zaman sorumlular serefiyle istifa edecek böyle olaylarda

buda unutulacak, onun icin hicbir sekilde böle "taziye" planlamalirini sevmiyoum

-Reyhanlida 100 lercene ölen vatandaslarimiz ne olacak ?? hani sorumlular istifa etti mi, milletimiz sorumlulara ders verdi mi hayir

-Afyonda olmasi gerek el bombasi yapilan askeri fabrika havaya uctu , askerlerimiz ne olacak ???

-tecavüz edilip öldürülen bu kadar kadin ve cocuk var, neden idam yasasi cikarilmaz, öldürülenlerin hakki ne olacak ???

- yolsuzluk ihalecilik rüsvet adam kayirm islerini yazmiyorum bile

-sporda bile mafya ve torpil serefsizlik dönüyor , eee istifa ???

velhasil kelam münafikligi birakalim

Tff olmayan maçları ertelemiş. Bu kadar haysiyetsizler.

Şikeci pislikler adamlar bir avuç alın teri için cennetteler şuan.. Ama sizin gibi pislikler dışarda işte , haram hak yiyen ağızınızla açıklama yapmayın bari yapmacık yandaşcılar sizi..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu sekilde maden ocaklari daha mi guvenli olacak?

Güvenlik meselesi değil. Futbol'un zevk oyunu olduğunu varsayiyorum. Ne var yani 205 ocak cayır cayır yanarken 22 adam koşmasin. Geçen yıl şampiyonluk için büyük kutlama yapmadikta ölen kardeşimiz geri mi geldi? Saygı için söyledim. Bu kadar sert çıkmak anlamsız canım kardeşim.

Tapatalk

Güvenlik meselesi değil. Futbol'un zevk oyunu olduğunu varsayiyorum. Ne var yani 205 ocak cayır cayır yanarken 22 adam koşmasin. Geçen yıl şampiyonluk için büyük kutlama yapmadikta ölen kardeşimiz geri mi geldi? Saygı için söyledim. Bu kadar sert çıkmak anlamsız canım kardeşim.

Tapatalk

Benim deginmek istedigim konu su: asil sorunu ortadan kaldirip cözüm aramak yerine baska sorunlar yaratiyoruz.Aci ama gercek: maclar oynansa da oynanmasada 2-3 gün sonra soma'daki facia unutulacak.Ama guvenlik tedbirleri alinacak mi muamma. Maalesef ulkemizde insan hayatinin hic bir degeri yok. Nasil olsa calisacak ve fakir adam cok.

Benim deginmek istedigim konu su: asil sorunu ortadan kaldirip cözüm aramak yerine baska sorunlar yaratiyoruz.Aci ama gercek: maclar oynansa da oynanmasada 2-3 gün sonra soma'daki facia unutulacak.Ama guvenlik tedbirleri alinacak mi muamma. Maalesef ulkemizde insan hayatinin hic bir degeri yok. Nasil olsa calisacak ve fakir adam cok.

Doğru bir hafta sonra kimse hatırlamaycak.

Tapatalk

Ben mi kötü niyetli bakıyorum yoksa, TFF, maç olmayan 2 günkü maçları ertelediğini ilan ederek gösteriş mi yapmış?

Geri
Üst Alt