Türk Sporu Soma İçin Duracak

Halı saha maçlarını falan ertelediler herhalde çünkü programa baktım 1 tane bile profesyonel liglerden maç zaten yokmuş..

Ertelenen maçlar büyük ihtimal amatör liglerde oynanan maçlardır.

Maç olmayan günlerde maç iptal eden zihniyetle bana " Vefat edince sizin mali garantiniz biziz" diye mail gönderen bankanın zihniyeti aynı...

Trabzonspor'dan TFF'ye Soma başvurusu

tsn_haber_detay.asp

Trabzonspor Kulübü, Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasının ardından Medical Park Antalyaspor ile hafta sonu yapacağı maça futbolcuların madenci baretiyle çıkması için Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) başvurdu.

Kulüp Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşanan olayın tüm Türkiye'de büyük bir üzüntüye neden olduğunu, camia olarak bu üzüntüyü dile getirebilmek için futbolcuların madenci bareti ile maça çıkmalarını düşündüklerini söyledi.

Uzunay, hafta sonu Spor Toto Süper Lig'de, Medical Park Antalyaspor ile deplasmanda yapacakları maça baretle çıkmak için TFF'ye başvurduklarını belirterek "Madenci kardeşlerimize olan sevgi ve saygıdan ötürü bunu yapmak istedik. Yaşanan acı olay ülkemizde büyük bir üzüntüye neden oldu. TFF'nin vereceği olumlu cevapla bu acıyı bizler de sahada paylaşmak istiyoruz. Umarız olumlu bir karar çıkacaktır" diye konuştu.

Ben mi kötü niyetli bakıyorum yoksa, TFF, maç olmayan 2 günkü maçları ertelediğini ilan ederek gösteriş mi yapmış?

3 günlük yas ilan edildi ya resmi olarak, ondan olabilir,ayrıca Süper Lig harici maçlar da var. Ama kafaları ile birlikte vicdanları da çalışsa bu hafta oynanacak Süper Lig maçlarını ertelerler ve keyfi olarak uydurdukları kurallarla takımların gelirlerine çöreklenerek verdikleri saha kapamalarını son hafta bir defaya mahsus erteleyip/iptal edip, maç hasılatlarının toplanmasına vesile olurlardı...

TFF sadece Süperlig degil amatör maclar icin de almis bu karari. Amatörden süperlige binlerce mac var önümüzde ki 3 gün. Yani sadece süperlig ptt degil.

3. Lig Playoff maclari vardi bugün

SüperKupa Soma yakinlarinda oynasin..gelirler oraya bagislansin

başlarım futboluna insanlar ölüyor insanlar bu durum düzelmedikçe futbol oynansa ne olur oynanmasa ne olur

Maç yoktu ki zaten neyin ertelemesi bu?

Yapacaksan hafta sonu olan maçları ertelemeleri gerekirdi.

Geri
Üst Alt