Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

Skorbord güzel görünüyor :)

En üstün son sıralarında oturanlar karşı skorbordu göremeyebilirler.

Skorbordlar ne marka? Oled teknolojisi kullanilacak mi, ArenA' ya gecen sene en son teknoloji Oled takilmisti. Bizimki ucuz bir sey olmasinda

Hala daha yalan söylüyorlar tarftara..Başkan 2012 MAyıs demiş çatı için..Ya çatısında değilim de olsa da olur olmasada ama bana koyan sürekli yalan söylenmesi..

Ben size diyorum azıcık oradan azıcık buradan kısa kısa ne hale getirdiler projeyi dedigim gibi catıda bu gidişle yalan olucak

Çatı 2012 'ye kalmış. Çok şükür projeye Adnanlar zamanında başlanmadı. Ne söyleseler yalan çıkıyor Sami Yen 'i boyayıp yeni stat yaptık derlerdi. Eğer TT Arena 'yı yapsaydık şu kadar elektrik, su vs. fazladan öderdik gibi bişey kesin duyardık.

Skorboard olayına gerçekten taktım ben kafayı. Olsa ne olur? Olmasa ne olur? 'LED mi-HD mi-1080p mi' gibi 100 tane saçma soru. Gidin evinizde tadını çıkarın teknolojinin.

Çatı 2012 'ye kalmış. Çok şükür projeye Adnanlar zamanında başlanmadı. Ne söyleseler yalan çıkıyor Sami Yen 'i boyayıp yeni stat yaptık derlerdi. Eğer TT Arena 'yı yapsaydık şu kadar elektrik, su vs. fazladan öderdik gibi bişey kesin duyardık.

Çatıyı 2012'de yaparak, 2 sene sonra fiyatların ucuzlamasını ve ucuzlayan miktar kadar kâr yaptığımızı açıklarız. :asd:

Sorma ya çok başarılı.Eskiden futbolcu satsak da transfer yapamıyorduk.Şimdi futbolcu satıp transfer yapacak düzeye gelmişiz.Nerden nereye ...

Bana içinde futbol geçen kelime kurma. Gülüyorum çünkü. Hele alıntı yaptığın mesajdan sonra.

70 milyon dolar kredi çekip şirketleri birleştirmek çok büyük bir başarı değil.

Cati 2012'yemi kaldi? bu kadarida yeter ama her planlari suya dusuyor bu yonetimin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt