Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

fener maçında staddayım Allah nasip ederse, çok fena bir atmosfer olacak.

stadın içindemi oturmayı dusunuyormuş denyo:D

Sizce de trafikteki sıkışıklık olacak mı?.. O bölgeyi iyi bilen insanlardan cevap bekliyorum.

buras%25C4%25B1%2Bistanbul.JPG

Alıntı Cahit Güngör Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sizce de trafikteki sıkışıklık olacak mı?.. O bölgeyi iyi bilen insanlardan cevap bekliyorum.

Şimdi stat açılmamış iken bile zaten trafik sıkışık. Maç günleri yoğunluk fazla olur, trafik sıkışır ki zaten yöneticiler falanda üstüne basa basa taraftarların metroyu kullanmasını tavsiye ettiler. Ben olsam o stada arabayla gitmem 1-2 maç görürüm ne oluyor bakalım. Olimpiyat stadındaki gibi saatlerce orada kalmak istemem. En iyisi metro ile mecidiyeköye geçmek oradan istediğin yere gidersin zaten.

Avrupa'daki çoğu statta olduğu gibi biz de stat içi turlar düzenlemeliyiz.Hem kulüp para kazanır hem de maça gelme şansı olmayanlar stadı görmüş olur.

Havalimanı-Aksaray hattında metroya binen biri stada nasıl gidebilir arkadaşlar?

stad cok güzel, umarim sarp ve baris bu stada Galatasarayin futbolculari olarak cikmaz

Beyler stadın bağlantı yolu ne zaman biter bu önemli eğer bağlantı yolları yetişirse tarfik sorunu felan kalmaz önemli olan bağlantı yolu.....

ilk mac icin sabirsizlaniyorum yahu, bam baska bir keyf olacak, gerek stadta oturanlar icin, gerek tv basindakiler icin gerek sahada oynayan topcular icin ...

keske süper ligdeki diger takimlarda bir an önce güzel stadlar yapsa.

bundesligayi sirf stadlar yüzünden izliyorum, cünkü berbat bir takimin maci olsa bile, stad hep ful olur, güzel olur.

Avrupa'daki çoğu statta olduğu gibi biz de stat içi turlar düzenlemeliyiz.Hem kulüp para kazanır hem de maça gelme şansı olmayanlar stadı görmüş olur.

Olacakmış.İsmini hatırlayamadığım bir kadın yönetici söylemişti.

stadımızın açılmasına cok az kalmasına ragmen koltuk skorboard merdiven görünenlerin hiçbiri tam olarak oturmadı inşallah bu zamanda biter

Bu gece Telegol'de stadimizi konusacaklardir.

Stadımız suan yüzde kac olarak bitti?

Yollar koltuklar restoranlar falan fıstık hersey icinde bu sorumun net bilen bi arkadas cevap verirse cok memnun olucam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt