Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

Katiliyorum. Gayet de guzel bizim skorbord.

431620101225050152580.jpg

Bu fotograftan daha iyi anlasiliyor, skorbord tam oturmus oraya.

O değil de bence skorbord daha büyük olabilirdi, çok küçük kalmış bence.

Şu normal boyut:

aslantepe111.jpg

Şu da benim düşündüğüm boyut :

5961.jpg

Bence senin düşündüğün boyut da fazla büyük. Stadyumun önüne geçiyor göze batacak şekilde büyük yani. Ama gerçeği de biraz küçük bence de ikisinin arası olsa güzel olurdu..

Neredeyse üst tribünden büyük. :)

Şu fotoğrafları inanılmaz beğendim nedense, çok güzel göründü stad gözüme :)

aslantepe27.jpg

aslantepe89.jpg

431620101225050152580.jpg

Bu fotograftan daha iyi anlasiliyor, skorbord tam oturmus oraya.

Oyle. Ayrica ciplak gozle daha buyuk ve yakin gozukuyor skorbord. Bizim buralarda gittigim stadlardaki kucuk skorbordlar bile cok rahat gozukuyor. Eminim ki, skorbordda yazilanlar en uzak trubunden bile cok rahat okunacak, tabi buyuk ihtimal kale arkasi ust trubunler haric. :)

Telegol'de azsonra stadimizi konusacaklar.

Oyle. Ayrica ciplak gozle daha buyuk ve yakin gozukuyor skorbord. Bizim buralarda gittigim stadlardaki kucuk skorbordlar bile cok rahat gozukuyor. Eminim ki, skorbordda yazilanlar en uzak trubunden bile cok rahat okunacak, tabi buyuk ihtimal kale arkasi ust trubunler haric. :)

Aynen. :)

1. Merdivenlerin sadece kenarlarını değil, tamamını sarı yapsalar daha güzel olabilir

2. Scorboard lar kötü değil, ama bence bu stat için de zayıf kalmış

3. Stadın dışındaki beton yerler(kolonlar vs.) boyanıcak veya başka bir işlem yapılacak mı? Umarım o haliyle bırakmazlar.

TT Arena az sonra telegolde renkdaşlar. Scorboar bir futbol stadı için gayet normal ölçülerde bence. Rugby yada Amerikan futbolu stad değilki herkese skorboardtan takip etsin maçı. Ayrıca Türkiye bundan büyük bir scorboar varmı bilmiyorum. Varsa birisi eklerse sevinirim. Ama ilaki büyük olması gerekli ise stadın tam ortsına ve dört adet olabilirdi. Aynen Shalke Arena da olduğu gibi.

800px-080110_schalke_arena_germany.JPG

Bu arada yanlış bilmiyorsam bizim scoreboardlar 82 m2. Schalke Arena'nın skorbord 35 m2 küp şeklinde.

Schalke ( Veltins ) Arena'nın Scoreboard Ölçüsü 35 x 4 = 140 m2 iken

TT Arena Scoreboard Ölçüsü 82 x 2 = 160 m2

Schalke ( Veltins ) Arena scoreboard'u avrupanın en büyüğü idi Şimdi Avrupanın En Büyük scoreboard'u bizim oldu. Daha büyüğüne gerek yok bence.

Ya bi gidin ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt