Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

Beyler bu otopark katlarının etrafı kapatılacak mı yoksa inşaat betonu halinde mi kalacak?

renkdaşlar 2011 için tasarlanan yeni forma açıklandı mı bilen varmı? Fanatik internet sitesinde ankette oylanan formamı yoksa farklı birşey mi ?

Fanatik internet sitesinde yayınlanan forma,

6364.jpg

Yani görmesek inanacagiz sana, abicim dogru düzgün anlat yahu. Bu forma fanatigin yayinladigi forma degil, bu forma'yi Okan Öztoprak tasarladi, kendisi de GSCimbom'a üyedir. galatasarayformalari.blogspot.com'da yayinlandi bu, yeni cubuklu'ya en yakin olan tasarimlardan bir tanesidir.

O resmin orjinali burada: GALATASARAY FORMALARI: SON BİLGİLERE GÖRE ÇUBUKLU FORMA

Lütfen dogru bilgilendirelim insanlari.

Gercekten teknolojisi cok yüksek bir stat olmus. Resimler harika. Türkiye´de bundan daha güzel bir stat zor yaparlar. Bu da bizim icin ayri bir gurur kaynagi olacak. Bunun disinda herzaman degisiklige müsait bir yapi olmus. Istedigimiz zaman dis ve ic cephede degisiklikler yapabiliriz. Kapasiteyi arttirabiliriz (koltuk sayisi vs). Müthis bir stat.

Asıl ihtişamını 1 yıl sonra görmek ve yorum yapmak lazım

P1014514.jpg

DSCF0625.jpg

DSCF0626.jpg

Müthis bir stadyum oldu ya.

DSCF0621.jpg

BJK mi yazıyor o duvarda ben mi yanlış görüyorum?

Dış cephe saf beton harici sırıtmıyor artık

Yani görmesek inanacagiz sana, abicim dogru düzgün anlat yahu. Bu forma fanatigin yayinladigi forma degil, bu forma'yi Okan Öztoprak tasarladi, kendisi de GSCimbom'a üyedir. galatasarayformalari.blogspot.com'da yayinlandi bu, yeni cubuklu'ya en yakin olan tasarimlardan bir tanesidir.

O resmin orjinali burada: GALATASARAY FORMALARI: SON BİLGİLERE GÖRE ÇUBUKLU FORMA

Lütfen dogru bilgilendirelim insanlari.

Ben bilgilendirme yapmıyorum. Sadece gördüğüm formayı sormak istedim. MEsajımı dikkatli okursanız "yeni forma açıklandı mı bilen varmı" diye sorduğumuda görürdünüz. Ayrıca fantaikteki forma ile bunun arasında sadece logo ve sırt numarasının önde bulunması dışında fark yok.

Normal seyler. Iscilerden biri yapmis iste. Catida bir isci de bize her yer Trabzon yazmis. Bunu mu dert edecegiz Allah askina:)

DSCF0607.jpg

Şöyle eşimle ve çoçugumla gidip maç izleme hayalini yaptırıyor bu stad bana

Şöyle eşimle ve çoçugumla gidip maç izleme hayalini yaptırıyor bu stad bana

Keske sifir kufur olsa stadda. Aile icin co guzel bir haftasonu olur maca gitmek.

Bu arada stadin betonlari traslandiktan sonra acaba nasil bir goruntuye sahip olacak beton?

Önce traşlanıp boyanmıcak dendi. Sonra boyanacak sonrada reklam giydirilecek dendi. Beklicez

Keske sifir kufur olsa stadda. Aile icin co guzel bir haftasonu olur maca gitmek.

Bu arada stadin betonlari traslandiktan sonra acaba nasil bir goruntuye sahip olacak beton?

Betonun traşlanması neye yarar ki? Boyanmadan iflah olmaz oralar. Onun için de önümüzdeki sezonu beklemek lazım.

Suanda dis cephe sadece boyanacak, traslama isi cok sürdügü icin sezon sonu yapilacak. Reklam konusu hakkinda bilgim yok ama büyük ihtimal dis cepheye reklam koyarlar.

Suanda dis cephe sadece boyanacak, traslama isi cok sürdügü icin sezon sonu yapilacak. Reklam konusu hakkinda bilgim yok ama büyük ihtimal dis cepheye reklam koyarlar.

Bastan cam kaplama dusuneceklerdi. Orayi dogru durust sadece cam kaplama gosterir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt