Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

Bir hafta böyle öbür hafta böyle. Ben bu isi anlamadim vallah. :o

Sanki önceden, ASY kapalı salondu da orda herkes, sıcacık maç izliyordu. Üşeyecekmiş, ee gelme kardeşim git evinde Digitürk'ünde izle ya da, loca al. Stadın zevki orda, kışın üşeyeceksin, bağırcaksın-çağırcaksın ki üşümeyesin. Eleştirmek için yeni yeni bahane üretiyor millet.

Ben mi yanlış biliyorum. Ulan Kadir hasta bile üstten ısıtmalı fanlar yapıldı trübüne burda mı yapılmıcak diye düşünür insan. Cevap: yapıldı diye biliyorum. Sadece üst trübün biraz esecek okadar oda zaten camla halledildi. O camlar öyle küçük filan degil

Bizim insanımız doyumsuz. Mübdezel hatta

Sanki önceden, ASY kapalı salondu da orda herkes, sıcacık maç izliyordu. Üşeyecekmiş, ee gelme kardeşim git evinde Digitürk'ünde izle ya da, loca al. Stadın zevki orda, kışın üşeyeceksin, bağırcaksın-çağırcaksın ki üşümeyesin. Eleştirmek için yeni yeni bahane üretiyor millet.

Oda ayri bir komedi zaten. Görende ASY'de hic üsümedigini sanacak. Millet nasil ve nereyi elestirecegini sasirdi artik. :o

Ben mi yanlış biliyorum. Ulan Kadir hasta bile üstten ısıtmalı fanlar yapıldı trübüne burda mı yapılmıcak diye düşünür insan. Cevap: yapıldı diye biliyorum. Sadece üst trübün biraz esecek okadar oda zaten camla halledildi. O camlar öyle küçük filan degil

Yani hic olmuyorsa bunlardan taktirirsin ama bence gerek yok.

CIMG9471.JPG

4083.jpg

Burası kaplanacak diye biliyorum. Hatta bir örneği vardı eski resimlerde.

Vazgeçilmiş Semih şu an için plan dahilinde değil . Demirören sanki burada maç yapmanın yolunu hazırlıyor. Uefaya uygun bir statta oynamak zorundayız , yöneticiler de sorun çıkarmaz gibi birşey dedi.

yıldırım demirören stadımız yapılırken aslantepe'de oynamak istiyoruz diyor , galatasaraylı yöneticilerle konuşuruz zamanı gelince , nasıl yaklaşırlar bilemiyorum diyor.

olmadı kasımpaşa'nın stadında oynarız diyor en kötü.

utanmasa açılışı biz yapalım der bu adam :asd:

Benim bildigim Adnan Polat bu Tüpcü'ye tamam der.

Saçak şu işaretli kısım.Cam kaplama olayı da yok , öyle kalacak . 60 yıldır Samiyende donan olmadıysa bir şey olmaz .

Cam Kaplama degilde. O Catinin Disari Tarafina Gök Kusagi gibi isaretler yapilmayacakmi Sari Kirmizi olarak..? Örnegi assagida..?

seyrantepestadi05.jpg

Bu Besiktasin Bizim Stat´da oynama olayi ne..? Onlarin stadina ne olduki..??

Gelip Aslantepe'de oynarlarsa deliririm.

Adnan Polat kazayla bizim stadı fln verirse, gerçekten sonu gelir. Öyle saçma iş yapamazlar. :sopa: Olimpiyat'a giderler.

2u8bj0i.jpg

fntkjo.jpg

2irlonb.jpg

jimnastik kulubu o onayı alsın bide gelsin bunu alsın...

Beyler Yıldırım Demirören bizim stadda oynamak istiyormuş. İzin isteyecekmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt