Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

o kadarını bilemeyeceğim necati :D

ama dün akşam pazar günü şantiyeye giden abilerimle telefon görüşmesi yaptım

sarper bey özel bi madde ile oralar temizlenip düzeltilip öyle boyuyacaklarmış dedi

iki kale arkası tirübünün arkasınıdaki restorantları meşhur bi iskenderci almış adını unuttum hatta odun ateşinde yapıcaklarmış iskenderi baca yokmuş sarper beyden baca yapmalarını istemiş....

bu arada f bloktak imüze yerine ne yapıcaklar çok merak ediyorum

o kadarını bilemeyeceğim necati :D

ama dün akşam pazar günü şantiyeye giden abilerimle telefon görüşmesi yaptım

sarper bey özel bi madde ile oralar temizlenip düzeltilip öyle boyuyacaklarmış dedi

O zaman sorun yok. Temiz bir görüntü cikacaktir ortaya. :D

iki kale arkası tirübünün arkasınıdaki restorantları meşhur bi iskenderci almış adını unuttum hatta odun ateşinde yapıcaklarmış iskenderi baca yokmuş sarper beyden baca yapmalarını istemiş....

:f50: :m26: :007: :happynew:

Son zamanlarda aldigim en güzel haber bu. :D

bu arada f bloktak imüze yerine ne yapıcaklar çok merak ediyorum

Müze yerine birtane daha store yaparlar, yada baska bir sirkete kiraya verirler. :) Bence en mantiklisi kiraya vermek olur.

yüzevler kepapçısı

kalearkalarını alan kebapçının adı

bu arada pazargünü fotolarında gördnünüzmübilmiom duş yapılan yerlerin arada paravan yok :D

ADANA YÜZEVLER RESTAURANT

54_jpg.jpg

Bu olmasi lazim. :D

Misafirler arasinda cok ünlü kisiler var, Basbakan'dan cok ünlü sanactilara kadar.

HD iskender alır.

video ekranımız led teknolojine sahipmiş,

ikinci ekranı montajı bir aksilik olmazsa yıl bitmeden tamamlanacakmış,

ekranların çalışma/kontrol odası şuan tam anlamıyla hazır olmadığından ekran testlerini bir hafta sonra yapacaklarmış

dolaşım alanlarındaki ve tüm iç mekanlardaki tv/lcd monitörlerin hepsi hazır durumdaymış fakat şimdilik aparatlarını takıp bırakacaklarmış, kasalar/ekranlar son hafta takılacakmış,

digital reklam panolarıda hazırmış, onlarda son hafta takılacakmış, loca balkonlarını kesin olarak teyit ettiremedim,

yapay fotosentez cihazları Kulübümüzün sorunluğunda ve denetimi altında, yani idare yada alt yüklenici sorumlu değilmiş

Aslantepe.biz

2wc15z5.jpg

O kebapçıda, Lincoln'ün bile fotosu var ulan. :(

Loca katlarına elektronik reklam panosu asmazlarsa bütün yalancılıkları ortaya çıkar.

Dis cephe isiklandirmasi nasil olacak? Sadece sacaklar mi yanacak? Nasil olacak?

şuan resimler net olmasada güzel bir görüntü var.ışıklar tam olarak nasıl bir görüntü yaratacak birkaç güne belli olur heralde

selam renkdaslar,bir sorum olacak.belkide önceden bu konu gecti ama ben emin olayim.

resimlerde veya cam de karsi tribündeki grilik dikkatimi cekiyor.burasi galiba basin tribünü olacak.

tamam,hosda.böyle gri kalmasi büzün stadin sari kirmizi havasini bozmuyormu????

böyle kalacakmi,kesin bilgisi olan varmi???

selam renkdaslar,bir sorum olacak.belkide önceden bu konu gecti ama ben emin olayim.

resimlerde veya cam de karsi tribündeki grilik dikkatimi cekiyor.burasi galiba basin tribünü olacak.

tamam,hosda.böyle gri kalmasi büzün stadin sari kirmizi havasini bozmuyormu????

böyle kalacakmi,kesin bilgisi olan varmi???

cam 2 de üst katta gördüğün yer basın

evet öyle kalıcak

oranın koltukları masalardan görünmüyor

masalar kırmızı olsa çirkin görünür diye o renk yapmışlar

Levent Abi hazır mı Biletler :)

heee arka cebimde:D..daha dur satışa çıkmadı :akansular:

açıkcası ajax maçına gitmicem

sivas maçına gitcem...

sana o zamanda dedim ya internetten bulma yoluna gidicem ilk bulursam sanada alırım

bulamazsam ne yaparım daha düşünmedim naaparım ama bulmalıyız :D

ben kendime bulursam söz sanada bulacam

loca katlarinin koltuklari takilmayacak mi? Sadece kale arkalarindaki bolumlerde loca 1. ve 2. kat koltuklari takilmis galiba

şuanda saçakların altına yapılan malzemeyı yakından bır gorsen. bırdaha kaplansın demeyecegıne emınım. cunku suanda sacakların altında olan madde nedır ısmı cısmı nedır bılmıyorum ama muhteşem birşey..

şöyle gözünüzde canlandırın. sahadakı yapay sunnı gunes ısıklarının sarısı buraya vurdugunda pass parlak bır sarı yapıyor onu ve haraket ettıkce o sarı senınle beraber haraket edıyor.
.

Ayrıca aslantepeyi memleketim doyuracak demekki :lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt