Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

Suanda sadece sacaklar isikli olacak. Sonrasina Adnanslar karar verecektir, ayni cam kaplama gibi.

V kolonlarda isiklandirilacak. Hatta hazir, ama hiç yanmadi, henüz göremedik. Yakinda görürürüz.

aslantepe50.jpg

Boğaz köprüsü gibi ışıklandırılacak diyorlardı o v kolonlar için ama bekleyip görelim 2 hafta kaldı zaten .

gelişmeler nedir beyler söyleyecek olanınız var mı

Cevap: Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

1- Saha kenarlarındaki tel örgüler kalıcı mı? Artık bu tür uygulamaların çok ilkel olduğunu düşünüyorum. Benim hayalimdeki statta bunun olacağını hiç düşünmüyordum açıkçası fakat şu an görünen o ki tel örgüler kalıyor gibi. Kimi söylenti de bu tel örgülerin şartnamede olduğu için yapıldığı, proje teslimatından sonra kaldırılacağı şeklinde.

2- Yedek kulübelerinin yan tarafında ufak bir kulübe daha yapılmış. Normalde projede yedek kulübeleri görüşü engellemesin diye kulübelerin arkasındaki koltuklar birkaç sıra yukarıdan başlıyor fakat bu bahsettiğim kulübe ise muhtemelen 1. ve 2. sırada oturacakların önünü kapatıyor. Bu durum neden kaynaklanıyor, normalde planda olmayan ama sonradan dahil edilen bir konu mudur?

3- Saha kenar reklam panolarının elektronik olması düşünülüyor mu?

Tel örgüler konusunda haklısınız, stad Galatasaray Spor Kulübü tarafından devir elındıktan sonra bu konular değerlendirilecek ve güvenlik / seyir zevki konuları bütünüyle değerlendirildikten sonra tel örgüler bir karara bağlanacak. Şu anda kaldırılacak ya da kaldırılmayacak diye net bir cevap veremiyoruz.

Ufak kulübenin hangi koltukları engellediğini bilmiyorum, stada gidince bu konuya bakacağım.

Saha kenarında led reklam panoları olacak (elektronik). Çok güzel bir görüntü oluşacağına eminim.

Özgür Gündoğan - Managing the "Season Ticket" Sales, Marketing and CRM operations of Galatasaray's new stadium Turk Telekom Arena.

Kaynak : Galatasaray - Türk Telekom Arena (Official Group)

Ağalar stada giriş sistemi ASY'de ki gibi mi olacak? Eğer öyle olacaksa hoş olmaz.

Ağalar stada giriş sistemi ASY'de ki gibi mi olacak? Eğer öyle olacaksa hoş olmaz.

turnikelerden olucak genede her staddaki gibi

siz ne demek istediniz tam olarak anlamadım

yanlız şunu söyleyeyim

asy dekigibi güvenlik araması yapılmadan önce daracık bi kapıdan 100 kişi girmeye çalışıldığı bi yığılma olmıcak

stada giriş ve çıkışlarda yığılma olmıcak

çok sayıda giriş noktası var

84 adet turnike var

asy de hep yeniaçıkta izlerim maçları nerde kaç turnike var dikkat etmedim ama 10 u geçmez

bu stad gerçekten 15 ocakta açılacakmı arkadaşlar daha koltuk bile yok resimdeki goruntulerden onbeşgun sonra açılcak gibi görünmüyor bakalım bekliyip göreceğiz

bu stad gerçekten 15 ocakta açılacakmı arkadaşlar daha koltuk bile yok resimdeki goruntulerden onbeşgun sonra açılcak gibi görünmüyor bakalım bekliyip göreceğiz

sadece yönetimin sonradan sayısını artırdığı vip koltukların hepsi takılmadı

bide üst kat köşelerin düzeltilmesi

stadın içinde eksik dükkanlar restorantlar tırıvırı bi kaç yer

ama herkesin gözünü korkutan çevre düzenlemesi

izleyip görüceğiz

Tüm renkdaşlarımın Yeni yılı Kutlu Olsun.

Ayrıca varyapın site dün akşamdan beri arızada sorun nedir bilgisi olan varmı ?

Tam anlamıyla bitsin artık ya.Rahatlıyalım biraz.

GALATASARAY, Seyrantepe’de bir ilke daha imza atıyor. Sarı kırmızılı kulüp, Barcelona modelini örnek alarak, maçlardan önce dua etmek ya da dini vecibelerini yerine getirmek isteyen futbolcular için Türk Telekom Arena’nın soyunma odalarına birer tane mescit, kilise ve sinagog olarak kullanılabilecek bir boş alan bırakacak.

GALATASARAY, Seyrantepe’de bir ilke daha imza atıyor. Sarı kırmızılı kulüp, Barcelona modelini örnek alarak, maçlardan önce dua etmek ya da dini vecibelerini yerine getirmek isteyen futbolcular için Türk Telekom Arena’nın soyunma odalarına birer tane mescit, kilise ve sinagog olarak kullanılabilecek bir boş alan bırakacak.

Bak bu güzel olmuş ama taraftarlar için de yapılmalı bence.

Reklamlar felan takılsın artık ya ne kaldı şunun şurasında seyrantepesporkompleksi sitesi neden kapalı kaç gündür ?

tebrikler

Bizim skorboard bundan 8 m2 daha büyükmüş :o

Çok iyi bir gelişme ama keşke taraftar için de olsa. Ben anlamıyorum arkadaş; kaç bin kişi gidiyor oraya, aralarında kaç tane namaz kılan insan var ama mescit yok. Nasıl iş bu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt