Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

Ne oyuncularin icine girsin, nede oyunculari karinca gibi gostersin. Ortanin biraz ustu. Oyunu tam olarak gorebilecegimiz bir kivamda. :)

aynen , mesela alianz arenada kameralarin yerleri cok kötü buluyorum, o kadar yakin kesinlkle olmasin

bizde pilot kamera 2. kattaymis zaten, mümkün degil o kadar yakin olmasi gerci ama neyse ..

@Necati,

o dev led ekran olayi sanirim yanlis anlasma olmus

dün gsfans forumunda okudum, aramis, sormuslar firmada calisan birine, saha icindeki reklam panolardan bahsetmis falan diyordu o forumdaki bir kac arkadas.

olay ne, konu hakkinda baska bir gelisme var mi?

@Necati,

o dev led ekran olayi sanirim yanlis anlasma olmus

dün gsfans forumunda okudum, aramis, sormuslar firmada calisan birine, saha icindeki reklam panolardan bahsetmis falan diyordu o forumdaki bir kac arkadas.

olay ne, konu hakkinda baska bir gelisme var mi?

Vallah bende bilmiyorum. Ben sadece dün gsfans sitesinde gördügüm seyleri paylastim. Ama yarin biraz bu konuyu arastiririm.

Akşam dayanamadım ve email attım selami bey'e ve aldığım cvp budur.

From: Amasya Celikel

Sent: Saturday, January 08, 2011 12:51 AM

To: [email protected]

Subject: 232 M2 DEV EKRAN

SELAM SELAMİ BEY BUTUN SITELERDE KULAKTAN KULAĞA YAYILAN BI HABER VAR BU BUYUK DEV EKRAN NERDE KULLANILCAK VE NASIL KULLANILCAK NE AMACLI OLCAK LUTFEN BILGILENDIRISENIZ COK MEMNUN KALCAM.

IYI CALISMALAR

2016 FİFA standartlarına göre kurulan dünya ki bu özelliklere sahip ilk ve tek led ekrandır. Kurulum süresi olarakta sözleşme anından itibaren 22 günde kurulmuş olacak ki bu sürede bir dünya rekorudur.

Türkiye acısındanda bu özelliklere sahip olmak ile beraber, ayrıca türkiyenin hem uzunluk ( 240 mt) hemde büyüklük ( 230 m2) olarak tek ve rakipsiz led ekranıdır. Protokol türbünü hariç iki kale arkası ve karsı türübünü komple dolanacaktır.

Saygılarımla

Selami KAYAHAN

Led Ekran ve Led Pano Sistemleri, Skorbord - Vizyonled.com

[email protected]

[email protected]

0 530 523 81 30

0 541 523 81 30

0 216 472 27 01

0 212 310 69 96 ( İnt. Fax )

Bunu buldum.

AZIZE-VS-ADNAN.JPG

:asd:

Reklam icin olan ledler buyuk ihtimal.

Evet. :)

Sanırım dev ekran olmayacak, bildiğimiz stad içi reklam panolarından bahsediyorlar. Dolanacak falan deniyor...

renkdaşlar yazıyı tam olarak okursanız reklam panolarının olmadığını belli oluyor. Neden derseniz boyu 240 metre diyor. reklam panoları stad etraında iki katta yer alacağına göre ve reklam panoları için ayrılana yerlein çevresini ölçümlersek ki ölçemeye bile gerek yok göz ile belli oluyor 240 metreden daha büyük.

renkdaşlar yazıyı tam olarak okursanız reklam panolarının olmadığını belli oluyor. Neden derseniz boyu 240 metre diyor. reklam panoları stad etraında iki katta yer alacağına göre ve reklam panoları için ayrılana yerlein çevresini ölçümlersek ki ölçemeye bile gerek yok göz ile belli oluyor 240 metreden daha büyük.

240 m2 devasa birşey yahu :D

büyük ama GALATASARAY'ımıza da daha büyükleri yakışır. Örneğin stattaki V kolonların olduğu yer komple led ekran ile kaplanabilir görüntü süper ötesi olur kanımca..

:)

Stadımızın begenmedigim ve genel olarak begenilmeyen 3 yönü var.1)dış cephe.2)tribun merdivenlerinin şekilsizligi.3)misafir tribun yeri. Bunlar dışında genel olarak begenilmeyen bişey olduğunu zannetmiyorum.Ayrıca bu soylediklerimin hepsi duzeltilebilecek şeylerdir.(belki misafir tribunu duzeltilemez tam bilmiyorum bunu.)Ama stadın tribun yapısı, iç dekorasyonu, locaları ve diger bir suru şeyi muhteşem,muhteşem,muhteşem olmuş..Özellikle son fotolarda stadımızın iç mekanlarının da çok şık ve estetik bir şekilde dekore edildigini goruyoruz.Tribunlerimiz ise bir old trafford dan farksız nerdeyse.Bence bundan daha guzel bir stad yapamazdık.

Ben tam anlamadim bu olayi. 240m2 büyüklügünde skorbord gibi mi olacak, yoksa elektrikli reklam panolarindan mi bahsediliyor?

Bence saha içindeki reklam panolarını kastediyor. Protokol tribünü önü hariç iki kale arkası ve protokolün tam karşısındaki tribünün önünde olacakmış işte. Sahanın 3 kenarını çevreleyecek yani. Benim anladığım bu. Ayrıca boy olarak uzunuğu 240 metre toplam da 230 m2 diyor. Burdan da anlaşılacağı gibi eni yaklaşık 1 metreye yakın. Demekki dijital reklam panosundan bahsediyor.

Ben buraya bir türlü alisamadim valla. Kim ne derse desin. Bana cok sacma geliyor bu düzen.

43.jpg

Eskisi gibi resimler gelmiyor artık, bir değişiklik falan var mı haberimiz bile yok.

Stat güzel duruyor, kesimi güzel de birde maç izlemek nasıl duruyor, üzerimize oldu mu, yakıştı mı falan. Seyircinin yakınlığını, atmosferi daha iyi anlarız.

aslantepe04.jpg

Koltuklardaki beyazlıklar ne ?

Biz Arena’nın saha kenarında olan banner led ekranını yapıyoruz. Bu led ekran “U” şeklinde 240 mt uzunlugunda ve 230 m2 olacaktır. ürün 12 mm virtuel piksel Powerledscreen full color led ekrandır. Bu ürün 2016 UEFA kriterlerine göre kurulan bu özelliklerdeki dünyadaki ilk ve tek led ekrandır. ürün 1/2000 contras, 2000 hz/sn, 9.000 nit/m2 ışık gücü ile çalışan, özel kontrol sistemi olan son teknoloji bir üründür. Türkiye nin ise en uzun ve en büyük led ekranıdır. Şuan fb, bursa ve yanlış olabilir İst BŞB sporda saha kenarı ürünler vardır. stad acıldığında led ekrandan anlamayan herkes dahi üründe alınan net görüntüden, arenadaki ürünlerin ne kadar kaliteli ve son teknoloji bir ürün oldugunu apaçık görecektir. Bu ürün KOÇ SİSTEM & VİZYONLED işbirliği ile kurulmaktadır.

Vizyonled

Biz Arena’nın saha kenarında olan banner led ekranını yapıyoruz. Bu led ekran “U” şeklinde 240 mt uzunlugunda ve 230 m2 olacaktır. ürün 12 mm virtuel piksel Powerledscreen full color led ekrandır. Bu ürün 2016 UEFA kriterlerine göre kurulan bu özelliklerdeki dünyadaki ilk ve tek led ekrandır. ürün 1/2000 contras, 2000 hz/sn, 9.000 nit/m2 ışık gücü ile çalışan, özel kontrol sistemi olan son teknoloji bir üründür. Türkiye nin ise en uzun ve en büyük led ekranıdır. Şuan fb, bursa ve yanlış olabilir İst BŞB sporda saha kenarı ürünler vardır. stad acıldığında led ekrandan anlamayan herkes dahi üründe alınan net görüntüden, arenadaki ürünlerin ne kadar kaliteli ve son teknoloji bir ürün oldugunu apaçık görecektir. Bu ürün KOÇ SİSTEM & VİZYONLED işbirliği ile kurulmaktadır.

Vizyonled

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt