Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

Geliyoruz ULAN!!!!

Ahmet Beyden bilgiler;

1. Aslanlı yol 3 gün içinde tamamen bitmiş olacak. Resimleri çektikten 2 saat sonra tünellerin ağzı tesviye edilmişti bile. Yarın asfaltlama başlar. Orada kazık çakılan bölüm paravan ile kapanacak. Kazıkları çakan cendere yolunu yapan şirket. Dükkanların kabası büyük ölçüde bitmiş olacak ama açılması zaman alacak. Asfaltlı yolun kendisi ile ilgili hiç bir problem yok. Açılışta pırıl pırıl olur.

2. Daha önce resimle anlattım, mevcut yatakhaneler 20 gün daha kalacak ama etrafı çevrilecek, o alan bugün asfaltlanmaya başladı.

3. Tünel ve misafir girişi ve oradan geçen yol yarın veya öbürgün asfaltlanmaya başlanır. Orada da pek iş yok.

4. Parabolün traşlanması devam ediyor, B blok tarafında, gayet başarılı oluyor. Beton kalacak ama üzerine epoxy bazlı şeffaf bir lak sürülecek, cam gibi bir tabaka yapacak betonun üzerinde. Pırıl pırıl bir beton görüntüsü bekliyor bizi. Boya kesinlikle yok.

5. Stad etrafındaki yolların arasında ve kenarında kalan tüm toprak alanlar rulo çim ile örtülüyor. Fotoğraflarda var. Açılış günü yemyeşil olur.

6. Cendereye inen yaya merdiveninden vazgeçilp yerine yol yapılmış. Yine fotolarda var, 6 metre genişliğinde, TIRlar inip çıkıyor o yoldan. Alt taraftan asfaltlanmaya başladı bu sabah. Yarın biter. Bitince beton barikatlar ile araç iniş çıkışına kapanacak, sadece yayalar kullanacak yolu. Acil hallerde araç trafiğine açılacak.

7. Bugünkü kalabalık, loca ve otopark kartlarını teslim almaya gelen kulüp davetlileri. Onlara ikramlar yapıldı, hepsi stadı hayranlıkla seyretti.

8. Açılış günü bugün otopark kartı verilen 1400 araba dışında hiçbir araba giremeyecek stada. Hatta taksiler bile stad yoluna sokulmayacak.

9. Fotoğraflarda büfelerin son hali var. Hepsi bitmiş sahiplerini bekliyor.

10. Bu akşam 17:00 itibarı ile temizlik seferberliği başladı. 75 kişi 5 gün temizlik yapacak, gece gündüz.

11. Kulüp koltuk numaralarını hala teslim etmemiş.

12. Çimler halı gibi olmuş, yakından bir resim çektim, fotoların arasında var.

Bir sürü ufak tefek iş var tabii tamamlanması gereken ama büyük birşey yok. Güzel bir açılış olacak. 2. lig maçında eksik birşey kalmaz.

Loca 2.kat koltuklarida takilmaya baslanmis en sonunda :)

Beyler koltuk düzeni degisiyor galiba. Bana mi öyle geliyor? Düzeltiyorlar sanki.

kamera2_00006.jpg

Hakikaten değişmiş orta kısım biraz. İnşallah tamamen düz yaparlar oraları ya çok kötü duruyordu diğer türlü.

Türk Telekom Arena’da Dev Buluşma

Türk basının iki duayen ismi; Mehmet Ali Birand ve Ali Kırca, pazartesi günü saat 15:00’de, yeni stadımız olan Türk Telekom Arena’da başkan Adnan Polat ile canlı yayına konuk oluyorlar. Son gelişmeler, transferler ve gündeme dair bilgiler hakkında iki usta isim sorularını yöneltecek, başkan Adnan Polat cevaplandıracak. Program GS TV’den şifresiz yayınlanacak.

68724bb4.jpg

Arkadaşlar locaların olduğu bölüme reklam panoları yapılacak değilmi?

DSCF2038.jpg

Dış cephe traşlanma olayı beklediğimden daha güzel olacak gibi duruyor. Tamamen bitince çok temiz bir dış cepheye sahip olacağız. Akşamları hele led ışıklandırmayla birlikte çok güzel bir görüntü ortaya çıkacak gibi hadi hayırlısı :)

Dış cephe leş diyenler susacaklar :).

renktaslar ben bişey merak ediyorum.gecen arkadaslarla da tartıstık bu konuyu muhabbet ederken.arastırdım ancak bulamadım da pek kayda deger sonuclar

bizim bu koltukların birim fiyatı ne kadar.yanı bır tane koltuk.koltuugun tanesi kac paraydı.ham fiyatı?

renktaslar ben bişey merak ediyorum.gecen arkadaslarla da tartıstık bu konuyu muhabbet ederken.arastırdım ancak bulamadım da pek kayda deger sonuclar

bizim bu koltukların birim fiyatı ne kadar.yanı bır tane koltuk.koltuugun tanesi kac paraydı.ham fiyatı?

Bknz:Cem Yılmaz. :D

Tanesi 40 dolar felan olmasi lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt