Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

Biz rakip takım taraftarları için acaba koltuklara zarar verirlermi diye düşünüyoz ama ilk önce kendi taraftarımıza biraz akıl vermek lazım. Daha stad açılmadan koltukları kırcaklar.

Abdi İpekçi'de de böyle koltukların üzerine çıkıp tezahurat yapılıyor.Aslantepe'de de malesef aynısı olacak.(olmuş bile:o)

Görgüsüz ayılar.

Abdi İpekçi'de de böyle koltukların üzerine çıkıp tezahurat yapılıyor.Aslantepe'de de malesef aynısı olacak.(olmuş bile:o)

Ali Sami Yen'de de koltukların üzerinde yapılıyor ama o koltukların oturma yerleri direk betonun üzerinde olduğu için çok büyük bir zarar gelmiyor. Yeni stadın üst katında bu b.ku isteseler de yiyemezler çünkü o kadar dikki aşağı uçuverirler. Alt katların orta bölümeri pahalı olduğu için zıplayan taraftar olmaz orada, en fazla kale arkalarının alt katlarında bu olayı yapan bir kitle olabilir, diğer taraflarda kimse zıplamaz.

-koltuklarda zıpladınızda noldu birader??3 lü çekip kombine almakla Galatasaraylı olunmuyor.İlk önce insan olun insan!!Sizin gibi sığırlar olduğu sürece bize böyle tesisler haram

-Ne diyon birader hayirdir.o sigir gbi ziplamak dedgn olayi her mac yapioruz

-bizde zıplıyoruz birader ama yıllarca hayalini kurduğumuz stadda o açılır kapanır koltukların üstünde değil.Orası Ali Sami Yen değil bunun bilincinde olun artık.Yoksa herkes sizin kafadan olursa 3 maçta bir o koltukların anası ağlar.

-Allah allah gordun mu o koltuklarn nsl bsey oldugunu.npcz o stadda koyun gbi oturup mu izliycz birader.o kadar bilincsiz miyiz dha el degmems koltuklari kralm..yanimzda staddan sorumlu adam vardi heralde kafamiza gore girip hadi bi uclu cekelim demedk.korkma tek bilincli taraftar sn dglsn

-hayırdır lan senin ne ağrın var öyle arkadaşlara özelden mesajlar falan?

-koltuklara zıpladım sanamı zıpladım!? zorunamı gitti...

sen napcaksın oturup çekirdek çıtlatcaksın orası tribün... kendi aldıgım parasını verdiğim koltuga ister zıplarım ister hoplarım sana ne?

-bak kardeş bende çok kombine sahibi oldum.bende samiyende koltuklrın üstnde zıpladım.benim çekirdekmi ediğimi başka bişeymi yaptığımı sen bilemezsin o konulara girmeyelim.Para vermek o koltuğun istersem içne sıçarım demek değildir.Sen yıllarca beklediğin stada bu gözlemi bakıyosun???bumu lan Galatasaraylılık??

Gsfans :o :o :o :o :o

Bizim insanimiza böyle konforlu seyler fazla arkadas. Ben bunu bilir bunu söylerim. Her yerde mallik yapmak zorundalar. 52.000 kisinin arasindan en az 35.000 barzo cikacaktir. Egitim meselesi. Ülkenin genel egitim seviyesiyle orantili. Hic sasirmadim. Yönetimin yapacagi tek birsey var. Zaten kameralar heryere takilmis olacak maclar basladiginda. Stadin koltuguna bile zarar veren insanlar tek tek tespit edilecek ve o zarar o kisilere ödetilecek. Önünü alamazsin bunun. Bizim insanimiz böyle. Anca böyle önüne gecersin. 2 kere yapar sonra b.k yapar.

bildiğin öküzler.... sokmayacaksın bunları azıcık insan olmak lazım

Bizim insanimiza böyle konforlu seyler fazla arkadas. Ben bunu bilir bunu söylerim. Her yerde mallik yapmak zorundalar. 52.000 kisinin arasindan en az 35.000 barzo cikacaktir. Egitim meselesi. Ülkenin genel egitim seviyesiyle orantili. Hic sasirmadim. Yönetimin yapacagi tek birsey var. Zaten kameralar heryere takilmis olacak maclar basladiginda. Stadin koltuguna bile zarar veren insanlar tek tek tespit edilecek ve o zarar o kisilere ödetilecek. Önünü alamazsin bunun. Bizim insanimiz böyle. Anca böyle önüne gecersin. 2 kere yapar sonra b.k yapar.

kombine degilmi

herkes korusun koltugunu

kirarsa orda kici acikta oturur ertesi mac

-koltuklarda zıpladınızda noldu birader??3 lü çekip kombine almakla Galatasaraylı olunmuyor.İlk önce insan olun insan!!Sizin gibi sığırlar olduğu sürece bize böyle tesisler haram

-Ne diyon birader hayirdir.o sigir gbi ziplamak dedgn olayi her mac yapioruz

-bizde zıplıyoruz birader ama yıllarca hayalini kurduğumuz stadda o açılır kapanır koltukların üstünde değil.Orası Ali Sami Yen değil bunun bilincinde olun artık.Yoksa herkes sizin kafadan olursa 3 maçta bir o koltukların anası ağlar.

-Allah allah gordun mu o koltuklarn nsl bsey oldugunu.npcz o stadda koyun gbi oturup mu izliycz birader.o kadar bilincsiz miyiz dha el degmems koltuklari kralm..yanimzda staddan sorumlu adam vardi heralde kafamiza gore girip hadi bi uclu cekelim demedk.korkma tek bilincli taraftar sn dglsn

-hayırdır lan senin ne ağrın var öyle arkadaşlara özelden mesajlar falan?

-koltuklara zıpladım sanamı zıpladım!? zorunamı gitti...

sen napcaksın oturup çekirdek çıtlatcaksın orası tribün... kendi aldıgım parasını verdiğim koltuga ister zıplarım ister hoplarım sana ne?

-bak kardeş bende çok kombine sahibi oldum.bende samiyende koltuklrın üstnde zıpladım.benim çekirdekmi ediğimi başka bişeymi yaptığımı sen bilemezsin o konulara girmeyelim.Para vermek o koltuğun istersem içne sıçarım demek değildir.Sen yıllarca beklediğin stada bu gözlemi bakıyosun???bumu lan Galatasaraylılık??

Gsfans :o :o :o :o :o

iyi hoş diyorsunda sen benim galatasaraylılığı sorgulayamazsın!

Orda hakaret ettiğiniz o kişiler kendimi geçtim bak... Sabahlara kadar galatasaray ugruna pankart boyamış... Ve deplasman kaçırmamış okulunu ailesini sevgilisini bi kenara bırakıp her maça gitmiş insanlar. Onlarmı galatasaraylı? bizmi demek gerek bazen... Ben senin adını ilk defa duydum. ilk defa gördüm... Bana kalırsa bizim oldugumuz blokta koltuk dahi olmasın. Biz oraya maç izlemeye gitmiyoruz. Takımı desteklemeye gidiyoruz. Biz galatasaraylı değiliz zaten... Biz galatasaray aşığıyız. Maçın skoru sonucu gol nası olmuş eve gittiğinde öğrenen insanlarız. Bu şekilde hayvan yakıştırması yapılması hiç hoş birşey değil...

ya kardeşim benle çoluk çocuk muhabbeti yapma tamammı?senin arkadaşların pankart boyamış olsun ister evden maç için kaçmış olsun farketmez.Yanlış yanlıştır!!benim senin o arkadaşlarının yaptıklarını yapmadığımı nerden biliyorsunda böyle kendinden emin konuşuyosun yok ben senin ismini ilk defa duydum falan..sizmisizn Galatasaray tribünü?? ben senden fazla boğaz patlatmışımdır sen takılma o konulara.ben senin ve arkdaşlarının yanlış bi hareket yaptığını söylüyorum.bana taraftarlık dersi tribüncülük dersi verecek bi insan değilsin ona emin ol.ne hakkında konuştuğumuzu bilelim ilk önce

yani ne gerek var anasini satayim, bunu anlamiyorum, yer mi yok sanki

su en sagdaki mesela, nasil cikmis baksaniza, ulan kafaniza zalayeta miydi, zabaleta miydi karpuz firlatsin emi.

Koltuk üzerinde zıplamadan bağıramıyorlarmıymış ?:o

Bu arada, 16 bin kombine satilmis.

3-4 mac ful ceker, sonra 30 bini zor buluruz anlasilan ..

kombine degilmi

herkes korusun koltugunu

kirarsa orda kici acikta oturur ertesi mac

Baskan söyledi bugün. 16.000 kombine satabilmisler anca :) 36.000 kisi öyle gelecek stada. Böyle kirolar varken her 3 haftada bir koltuk yenileriz biz.

Geçen bir bayan yönetici 19000 kombine satıldı demişti.

scorboardların haricinde, 230 m2'lik devasa bir led ekranında olacağı stadyumdur.

Led Ekran ve Led Pano Sistemleri, Skorbord - Vizyonled.com

not: firmadan alınan bilgiye göre, led ekran hazır, kulübün söyleyeceği teslimat günü bekleniyor.

not 2: bu led ekran olayı, elektronik reklam panosu olabilirmiş. ki bence de böyledir.

rocknroll 2

@Onur Elektronik reklam panoları bu dedikleri.

2sanv2p1.jpg

Reklam panosu aynen böyle bir parca halinde olacak.

Evet, bunun haricinde stat dışına büyük bir led gelme durumu vardı. Reklam içermeyen.

aslantepe30.jpg

vay arkadas, surda, sol tarafta tam tunelin karsisindaki yerden bahsediyorum, surda daha dün dag kadar toprak vardi ...

yoksa yanlis mi hatirliyorum.

@Neco

Burasi böyle kalacak mi, kapanmayacak mi bunun üstü?

aslantepe33.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt