Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

Tribündeki elektronik reklam panosu yalan mı oldu? Birinci katla ikinci katın ordaki?

@Neco

Burasi böyle kalacak mi, kapanmayacak mi bunun üstü?

aslantepe33.jpg

Suanda orasi öyle acik kalacak. Hersey kulübe ve baskana bagli, isterlerse sezon sonu kapatilir.

Tribündeki elektronik reklam panosu yalan mı oldu? Birinci katla ikinci katın ordaki?

Orasida yalan oldu malesef. Ben baskanin catinin kapaklarini bile taktiracagini sanmiyorum artik.

Suanda orasi öyle acik kalacak. Hersey kulübe ve baskana bagli, isterlerse sezon sonu kapatilir.

Orasida yalan oldu malesef. Ben baskanin catinin kapaklarini bile taktiracagini sanmiyorum artik.

Eyvallah.

Ikinci mesajina gelirsek ..

Adam seneye sampiyon olamazsa, baskan secilmez, yeni gelen yöntimde zor yapar gibi.

Gerci kapaklari yapmak zorundaymisiz, cünkü normalde kapaklar icin ayrilan parayi "localar vs icin harcayin, kapaklari biz yapariz" demis yönetim adamlara, yani bu 10 milyona yakin parayi ödeyip, bu kapaklari taktirmak zorunda Galatasaray.

Baskan öyle konustu bugün.

aslantepe05.jpg

Aslanli yol hemen hemen bitti sayilir. Ben size dedim acilisa yetisecek diye.

Eyvallah.

Ikinci mesajina gelirsek ..

Adam seneye sampiyon olamazsa, baskan secilmez, yeni gelen yöntimde zor yapar gibi.

Gerci kapaklari yapmak zorundaymisiz, cünkü normalde kapaklar icin ayrilan parayi "localar vs icin harcayin, kapaklari biz yapariz" demis yönetim adamlara, yani bu 10 milyona yakin parayi ödeyip, bu kapaklari taktirmak zorunda Galatasaray.

Baskan öyle konustu bugün.

Söyle kisaca diyim sana bunu; Adnan Polat bu kapaklari hayatta yaptirmaz ama yeni secilen baskan kesinlikle yaptirir. Onun icin artik kan degisikligi sart.

Bu arada arkadaslar, diyoruz ya, bu Stad sadece futbol icin degil ne bileyim konser, monser su, bu hersey olacak bu stadta diyorlar ya, buna ben kesinlikle karsiyim.

Para iyi, hos ama bu isler zemini ne hale getiriyor gördük ligin ilk yarisinda. Inönündeki cimler berbat durumdaydi, berbat. Ilk yari boyunca adam gibi sahada mac yapamadi adamlar.

Aynisi Kayserideki cimler icinde gecerli. Gerci ordaki sorun 2 takimin mac yapiyor olmasi diyorlar ama neyse. Demek istedigim cim sorunu bir patladi mi, öyle kolay kolay cözülen birsey degil.

Schalkede oldugu gibi, istedigin zaman disariya alabilsen hadi neyse ama bizde bu mümkün degil diyorlar.

Adamlar su isiklandirma sisteme bile yillik 400 bin euro ödiceklermis.

Az para mi.

@ Baris

Bizim millet onu yapmasini bilmiyor. Konserlerde zeminin zarar görmemesi icin özel platformlar var. Bunlar zeminin üstüne geliyorlar ve böylelikle cimler zarar görmüyorlar. Bizde de büyük ihtimal böyle platformlar kullanilacak.

16109271.jpg

Cevap: Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

Resimler için teşekkürler.

Acaba açılış maçında ünlü bir sanatçı falan gelecek mi? Bkz: Rihanna, Beyonce vs.

Sanırım bir ara Fransız bir sanatçı gündeme gelmişti. Ama çok eski bir haberdi.

@ Baris

Bizim millet onu yapmasini bilmiyor. Konserlerde zeminin zarar görmemesi icin özel platformlar var. Bunlar zeminin üstüne geliyorlar ve böylelikle cimler zarar görmüyorlar. Bizde de büyük ihtimal böyle platformlar kullanilacak.

16109271.jpg

Insallah.

Ama bunlara güvenilmez, burasi Tükiye, Galatasaray olarak isi ciddiye almazsak, kimsenin umrunda olmaz zemin falan ..

Acaba açılış maçında ünlü bir sanatçı falan gelecek mi? Bkz: Rihanna, Beyonce vs.

Sanırım bir ara Fransız bir sanatçı gündeme gelmişti. Ama çok eski bir haberdi

Mustafa arkdasimiz sormus.

Benim bildigim Türkler'den gelecek.

Mesela Kenan Dogan geliyor diyorlar . )))))))

Saka, bilmiyorum kim geliyor ama mutlaka gelen olur.

Kenan Dogulu gibi mesela.

Sanırım bir ara Fransız bir sanatçı gündeme gelmişti. Ama çok eski bir haberdi.

AÇILIŞ GÖSTERİLERİ

Verilen bilgiye göre, 560 kişinin çalıştığı Türk Telekom Arena açılışında düzenlenecek gösteriler Galatasaray'ın bu güne kadar Ali Sami Yen'deki başarılarını simgeleyen ögelerle süslenecek.

Galatasaray'ın sembolü olan ''aslan'' konsepti üzerinden yola çıkılarak hazırlanan multimedia efektleri sahaya yansıtılacak.

Türk Telekom Arena üzerine ekran kurularak, gösterilerin tamamı hem yeşil çim üzerine yapılacak ekrana yansıtılacak hem de bu ekranda gösterilecek. Gösteriler için hazırlanan yaklaşık 2 metre çapındaki davullar şovun önemli bir parçası olarak saha ortasında multimedia efektlerin desteğiyle kullanılacak.

Gösteriler Galatasaray'ın maçlarından görüntülerle bütünleştirilirken, gösterinin sonunda takım topluca sahaya çıkacak ve Ali Sami Yen ruhunun artık tamamen Arena'ya taşındığını simgeleyecek son multimedia gösterisiyle etkinlik tamamlanacak.

Toplam 90 dansçının yer alacağı açılış töreninde Kenan Doğulu da konser verecek.

Türk Telekom Arena'ya varan konvoy ve seyirciler aslan tırnaklarını temsil eden aslanlı yoldan stada giriş yapacak.

Pençe darbesi ile sahne perdesi üzerinde tırnak izlerinden devasa bir pençe izi oluşurken, aslan kükremesi ile sahanın tam üstündeki LED ekrandan su efekti bir şelale gibi sahaya akacak.

Futbolcular aslan ayak sesi ve kalp atışı ritmiyle sahaya girecek. Sahanın kenarında beliren takımın gölgesine yürüyen aslan gölgesi eşlik edecek.

Galatasaray bayrağı orta sahaya dikilirken, suyun altındaki Galatasaray amblemi büyük efektlerle su yüzeyine çıkacak.

https://www.gscimbom.com/forum/turg...6274-bir-devrin-basi_-turk-telekom-arena.html

Insallah.

Ama bunlara güvenilmez, burasi Tükiye, Galatasaray olarak isi ciddiye almazsak, kimsenin umrunda olmaz zemin falan ..

Mustafa arkdasimiz sormus.

Benim bildigim Türkler'den gelecek.

Mesela Kenan Dogan geliyor diyorlar .

Kenan Doğan kim reis yeni mi çıkmış :asd:

Insallah.

Stadin isletmesi AEG'de oldugu icin ben kafama cok takmiyorum. Onlar hallederler bunu.

AÇILIŞ GÖSTERİLERİ

Verilen bilgiye göre, 560 kişinin çalıştığı Türk Telekom Arena açılışında düzenlenecek gösteriler Galatasaray'ın bu güne kadar Ali Sami Yen'deki başarılarını simgeleyen ögelerle süslenecek.

Galatasaray'ın sembolü olan ''aslan'' konsepti üzerinden yola çıkılarak hazırlanan multimedia efektleri sahaya yansıtılacak.

Türk Telekom Arena üzerine ekran kurularak, gösterilerin tamamı hem yeşil çim üzerine yapılacak ekrana yansıtılacak hem de bu ekranda gösterilecek. Gösteriler için hazırlanan yaklaşık 2 metre çapındaki davullar şovun önemli bir parçası olarak saha ortasında multimedia efektlerin desteğiyle kullanılacak.

Gösteriler Galatasaray'ın maçlarından görüntülerle bütünleştirilirken, gösterinin sonunda takım topluca sahaya çıkacak ve Ali Sami Yen ruhunun artık tamamen Arena'ya taşındığını simgeleyecek son multimedia gösterisiyle etkinlik tamamlanacak.

Toplam 90 dansçının yer alacağı açılış töreninde Kenan Doğulu da konser verecek.

Türk Telekom Arena'ya varan konvoy ve seyirciler aslan tırnaklarını temsil eden aslanlı yoldan stada giriş yapacak.

Pençe darbesi ile sahne perdesi üzerinde tırnak izlerinden devasa bir pençe izi oluşurken, aslan kükremesi ile sahanın tam üstündeki LED ekrandan su efekti bir şelale gibi sahaya akacak.

Futbolcular aslan ayak sesi ve kalp atışı ritmiyle sahaya girecek. Sahanın kenarında beliren takımın gölgesine yürüyen aslan gölgesi eşlik edecek.

Galatasaray bayrağı orta sahaya dikilirken, suyun altındaki Galatasaray amblemi büyük efektlerle su yüzeyine çıkacak.

https://www.gscimbom.com/forum/turg...6274-bir-devrin-basi_-turk-telekom-arena.html

Teşekkürler. Aslında resimlerin olduğu bölüme yazıcaktım ama yanlışlıkla buraya yazdım. :)

Yerli sanatçılar arasında Tarkan çok iyi olabilirdi.

Barış Arslan, size de teşekkür ederim.

Reklam panolarını boşverin onlar bi şekilde yapılır.Esas çatıyı yapmayabilirler.Şimdiden zemin hazırlıyorlar.

çatıyı yapmak zorunda olduklarını dün söyledi başkan 'ince işlerin yapımını toki üstlenmiş normalde bizim yapmamız gerekiyordu,tokinin yapacağı çatı kapatma işinide biz yaptıracağız 'dedi ama zamanı uzatmak için elinden geleni yapar yönetimimiz,2-3 senede anca yaparlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt