Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

Edit yanlis baslik. :p

Hafta sonu ntvsporda Emirates stadını tanıtan bi program vardı. Adamlar Highbury'den ayrılırken oradaki dev saati aynen alıp Emirates'e monte ettirmişler. Ayrıca Emirates'te zemine gömülü cam bir bölmenin içinde Highbury efsanesini yaşatacak bazı parçalari sergiliyorlar. Biz de bu tür şeyler yapabiliriz.

Sami Yen'nin koltuklarını storeda satmak da güzel bir fikir olmuş. Bunlar çeşitlendirilebilir.

O Koltuklara artık bi zahmet çıkılmasın arkadaşlar.. Koltuk Sıra araları okadar genişki Halay bile dönebilir 3-4 kişi...

Ne yazdi ki Deniz Seyman benim yorumuma? :o

Arena'daki daha ligin ilk maçında meşaleleri yakıp ceza almamızı sağlayacak olanlara şimdiden teşekkür ederim.

Fener maçında kesin ceza alacağız da 3 maç falan. İlk maçtan kapanmasaydı bari saha.

İlla ki cehenneme benzeyecek diye meşale yakıp saha kapattırmaya yol açtırmak ne kadar doğru bilmiyorum.

Arena'daki daha ligin ilk maçında meşaleleri yakıp ceza almamızı sağlayacak olanlara şimdiden teşekkür ederim.

Fener maçında kesin ceza alacağız da 3 maç falan. İlk maçtan kapanmasaydı bari saha.

İlla ki cehenneme benzeyecek diye meşale yakıp saha kapattırmaya yol açtırmak ne kadar doğru bilmiyorum.

Stat değişiyoda, koltuk kıran, meşale yakan saha kapattıran taraftar profilimiz değişecekmi acaba?

şu ayıların resmini şişirmeyin arkadaşlar gördükce sinir oluyorum....

Yeni Yuvamıza üj gün kaldı... iyi şeyler konuşalım gerginliğe gerek yok..

aslantepe20.jpg

nereye yazacağımı bilmediğimden buraya yazayım dedim, Sami Yen'in yıkımına ne zaaman başlanacak?

Necati. Stadın dışardan gece çekilmiş bir resmi var mı? Led ışıklandırmalar ne durumda merak ettim.

Başkan 20 Ocak'ta dedi.

Image00017.jpg

Image00018.jpg

:tiphat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt