Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

O tabelalar gerçek mi yoksa üzerinde oynanmış mı?

Amblemin ilk parçası bu galiba.

Image00003.jpg

Arkadaşlar açılış maçını hangi kanal verecek acaba?

zamanı geldi.

[video=youtube;tQsMUBoEupo]https://www.youtube.com/watch?v=tQsMUBoEupo[/video]

star vermiyo star tv nin resmi sitesine ve programa baktım böyle bir haber yok

Mac Eurofutbol kanalinda ve bütün Dsmart üyelerine sifresiz olarak yayinlanacak.

Son bilgiler bunlar.

Bu yönetim bizi sinir krizine mi sokmak istiyor,açılış maçını nasıl olur da D Smart'a verirler.

Bu yönetim bizi sinir krizine mi sokmak istiyor,açılış maçını nasıl olur da D Smart'a verirler.

Ver TRT'ye HD izlemek isteyende SD izlemek isteyende izlesin. İlla para kazanacak ya beyler D-smart para için yeterli. Peki D-Smartı olmayan taraftar ne yapacak. Düşünen yok. Bu durum bana ingiliz kraliçesinin bir sözünün anımsattı

" Kraliçenin yanına gelen yaver kraliçem halk aç ekmek istiyor der. Kraliçe ise ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler" der. Taraftar olarak lig maçları için digiturk'e soyulurken bir taraftar olarak hatta bir birey olarak takımımın en önemli ve belki 50 belki yüz yılda bir görebilceğim Stat açılış maçını seyretmek için D-Smart almak zorundayım yada Kahvehane gibi biryer bulup izlemek zorundayım. Çok Saçma

Bu dsmart konusu tam bir rezalet. Aklım almıyor nasıl bir yönetici gidip de rahat rahat böyle önemli bir yayın için dsmartla anlaşıyor böyle bir rahatlık olabilir mi. Hadi onu da geçtim adam yetersiz basmıyor beyni bunu düşünmeye çevresinde de mi yoktur bir tane aklı başında yönetici uyaracak napıyorsun sen dur bakalım diyecek. Rezalet tek kelime rezalet.

lig tv ye vereceklerdi hemde bedavaya digi kanalından şifresiz yayın yapacaktı ama nerde parayı dsmart verdiyse o yayın yapacak

TRT'ye verseler atarim kendimi sekizinci kattan :) , evdeki tv'den birak sampiyonlar ligi maçi, Türkiye maçlari, tennis maçini bile vermezler, tam bir rezalet yahu avrupa'daki Türkler için.

o aslanli yol yetismez. siz eniyisimi cizme filan giyin. camur icinde kalmasin güzelim ayakabilar, pantalonlar.

Açılış maçını şifreli veya d-smartta vermek, taraftarın en az %75'lik bölümünü mağdur edecek. Yönetim bir kez daha rezillik ve kepazeliğe imza atmıştır. d-zmart denen platform da umarım en yakın sürede batar, iflas eder veya başlarına türlü işler gelir. Koskoca açılış maçını internette link arayarak geçireceğiz. YAZIKLAR OLSUN...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt