Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

Işın Çelebi ısrarla önemle belirterek Aslantepe deyin o bölgeye çoğu anlaşmalar o isimle yapıldı diyor ligtvde

ancak 10 dakika sonra Ntvde başkan çıkıyor Seyrantepede şöyle yaptık böyle yaptık diyor hala :)

Işın Beyin neden birdahaki seçimde yönetim kadrolarında katiyen olmayacağım dediği çok açık aslında.

Burasi asfalt ya buyuk ihtimal. Hic tasa benzemiyor o desenli kisim. :)

100_1286.jpg

Asfalt sıcakken o dalgayı koyuyorlar sonra üstünden silindir geçip öyle desen yapıyor neyini düşünüyorsunuz hala :s

Bari daha orijinal bir desen yapsalarmış bu ne böyle imitasyon taş gibi :)

Taşa verecek paramız yok ama taş gibi asfaltımız var denir buna valla..

Sadece bir sorum olacak oda bilmediğimden takipsizliğimden kaybettiğim bir konu aslında. Localar sanırım satıldı ve artık almak imkansız diye biliyorum. Peki kombineler tükendi mi bunun hakkında bilgisi olan bu konuda aydınlatırsa beni sevinirim.Veya loca&kombine alıp satmayı düşünen bana da ulasabilir :)

kombine hala satılıyor yanılmıyorsam son bir haftası kaldı

Sadece bir sorum olacak oda bilmediğimden takipsizliğimden kaybettiğim bir konu aslında. Localar sanırım satıldı ve artık almak imkansız diye biliyorum. Peki kombineler tükendi mi bunun hakkında bilgisi olan bu konuda aydınlatırsa beni sevinirim.Veya loca&kombine alıp satmayı düşünen bana da ulasabilir :)

Kombine satışına ara verildi, 17'sinden itibaren tekrar başlanacak dendi ama ben Ajax davetiyesini alırken millet kombine almak için sıra bekliyordu, hala satış var yani alabilirsiniz. Bol bol da yer var, sadece kale arkaları - 4. katlar da çok az bir boşluk kalmış, orası tükenmeye yakın.

geçsede iki gün gitsek maça

Loca katlarına elektrikli reklam panoları asılacak mı beyler?

Bugün stadımızdaydım ve durumu hakkında bilgi vermek gerekirse; içi gerçekten çok güzel, çok etkileyici tüylerim diken diken oldu:D fakat dışı, çevre düzenlemesi hala kötü durumda yani açılışa yetişemeyeceğini düşünüyorum.

ttarena-047.jpg

Dışarıya yoğunlaşınca baya güzel duracak gibi.

[video=youtube;8jH-vmwudWk]https://www.youtube.com/watch?v=8jH-vmwudWk[/video]

"Mekan oynatıyor" lafını kullanarak bir tezahurat bulmalı.

Özellikle mekanın oynatamadığı oyuncular için.

Senin kalemin kuvvetlidir Abdullah Abi. :asd:

Cumartesi günü yapılacak gösterilerde zemin etkilenmesin,Ali Sami Yen'in zeminine olanlar olmasın diye dansçıların çıkacağı yerden başlamak üzere orta sahaya beyaz birşeyler serilecek.Bu arada dansçıların çalışmasınada biraz baktım güzel şeyler hazırlanıyor:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt