Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

Ulen heryerde kız muhabbeti..:D

Necati renkdaş dış mekandan veya iç mekandan yeni fotolar yok mu.

Ulen heryerde kız muhabbeti..:D

Kız deyip geçme Emre renkdaş

1. Kız dediğin Necati renkdaşın aklını başından almış gördüğüm kadarı ile

2. Avatarın Yıldızı

3. İstemeye Haldun Reis gidiyor.

Necati renkdaş dış mekandan veya iç mekandan yeni fotolar yok mu.

https://www.gscimbom.com/forum/turk...arena-insaat-fotograflari-_-guncel-_-638.html

Son resimler bunlar. Ama ilerleyen saatlerde yeni resimler gelir.

Kız deyip geçme Emre renkdaş

1. Kız dediğin Necati renkdaşın aklını başından almış gördüğüm kadarı ile

2. Avatarın Yıldızı

3. İstemeye Haldun Reis gidiyor.

Aynen. :asd: :D

Ali Haşhaş NTV Spor'a konuştu - NTVSpor.net

skorbordlar bana ufak geldi siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar sanki daha büyük ve güzel yapılabilirdi ?

Aslında küçük değiller hem çatı makasları çok büyük olduğundan hem de etraflarında herhangi bir reklam veya logo içeren çerçeve bulunmadığından küçük gözüküyorlar. Gerçekte Emirates'in skorbordundan bir kaç metre kare daha büyük bizimkiler. Etraflarına çerçeve yapılma ihtimali de var diye biliyorum daha sonra..

Aslında küçük değiller hem çatı makasları çok büyük olduğundan hem de etraflarında herhangi bir reklam veya logo içeren çerçeve bulunmadığından küçük gözüküyorlar. Gerçekte Emirates'in skorbordundan bir kaç metre kare daha büyük bizimkiler. Etraflarına çerçeve yapılma ihtimali de var diye biliyorum daha sonra..

Çatı kapanır hale geldiğinde yine orada mı durcaklar acaba? daha güzel bir yer bulunsa keşke biraz kötü durmuşlar görüntü olarak.. :(

Çatı kapanır hale geldiğinde yine orada mı durcaklar acaba? daha güzel bir yer bulunsa keşke biraz kötü durmuşlar görüntü olarak.. :(

Yerleri fena değil bence ya, nereye koyacaklarki başka? :)

Ayrıca çatı maç sırasında hep açık duracak, maç oynanırken kapalı durması yasak. Maç yokken kapalı durabilirler sadece..

Stadin üstü kapali bile olsa ben skorbord ile ne alakasi oldugunu tam anlayamadim.

Necati renkdaş bu kameralara ne oldu bilgin var mı? öğleden beri site kayıp senin avatarlı bişi yapmış olmasın :)

İspanya'da, "Türklerin takımı", bir TV kanalıyla anlaşarak,"Türkiye" adıyla özel program başlattı.

İspanya'da, "Türklerin takımı" olarak bilinen Deportivo la Coruna, bölgesel bir TV kanalıyla anlaşarak,"Türkiye" adıyla özel program başlattı. Başkan Lendoiro, "Bize Türk denilmesinden gurur duyuyoruz" dedi.

İspanya'nın dünyaca ünlü kulüplerinden Deportivo La Coruna, Türkiye sevgisine yeni ve anlamlı bir halka daha ekledi. Ülkede, "Türklerin takımı" olarak bilinen mavi-beyazlılar bölgesel bir televizyon kanalıyla anlaşarak, "Turkia" (Türkiye) adıyla yeni bir program başlattı.

Galicia bölgesinde çarşamba günleri yayınlanan programda sunucular kırmızı-beyaz tişörtler giyiyor, arka fonda ise "Turkia" yazısı ve Türk Bayrağı bulunuyor.

Programa konuk olan Deportivo la Coruna Başkanı Augusto Cesar Lendoiro, kendisine, "Türk başkan", taraftarlara ise "Türkler" denilmesinden gurur duyduğunu söyledi. Lendoiro, "Türkler ismi bize bırakılan bir mirastır. Maçlarımızda Türk Bayrağı görmek bizi motive ediyor" dedi.

Başkan Lendoiro, Galatasaray Başkanı Adnan Polat'tan, Türk Telekom Arena'nın açılış törenine katılması için davet mektubu aldığını da belirterek, "Bu daveti bütün Deportivo taraftarları için kabul etmiş bulunuyorum" ifadelerini kullandı.

Ne kadar güzel değil mi? :)

V kolonların oraya yerleştirilcek olan dev Türk Telekom Arena yazısı güzel duracak. :)

anlaşıldı....bence sen dış cepheye takıl.orda eleştirilecek daha çok şey var.

Takılacak yer aramıyorum ki sadece videolarda ufak gördüm bilgisi olan birilerinden bilgi almak istedim kapanır çatıda yeri değişecek mi?, etrafına bir şey yapılacak mı? boyutları büyütülecek mi? vs. vs. gibi konularda ama işte bilgisi olmadığı halde yorum yapma hastalığı olan arkadaşlar sağ olsunlar boşu boşuna yer kaplayan mesajlar atıyorlar.

şimdi gerçek olanlar bir zamanlar sadece hayalimizdi.

vay be yarın stad açılıyor mu şimdi?

gerçekten inanamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt