Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

ben daha askere gitmemiştim temeller atıldığında , vay bee bitti sonunda...

Takılacak yer aramıyorum ki sadece videolarda ufak gördüm bilgisi olan birilerinden bilgi almak istedim kapanır çatıda yeri değişecek mi?, etrafına bir şey yapılacak mı? boyutları büyütülecek mi? vs. vs. gibi konularda ama işte bilgisi olmadığı halde yorum yapma hastalığı olan arkadaşlar sağ olsunlar boşu boşuna yer kaplayan mesajlar atıyorlar.

Skorbord gayet iyi ve buyuk. Yeri degismeyecek. Etrafina bir sey yapilip yapilmayacagi da belli degil daha. Kaldi ki, kapanir catinin skorbordla alakasini anlayamadim.

ben daha askere gitmemiştim temeller atıldığında , vay bee bitti sonunda...

Temel attıldığında ben hala bekardım. Şimdi Stadımız açılıyor ve 1,5 yaşında bir kızım var. Zaman neleri değiştiriyor. Elbette bu stad ile takımımızda teknik heyetimizde olumlu yönde değişiklikler olacağına tüm kalbimle inanıyorum.

Hagi'nin Türk Telekom Arena'da düzenledigi basin toplantisi basladi. Ntvspor'dan izleyebilirsiniz.

V kolonların oraya yerleştirilcek olan dev Türk Telekom Arena yazısı güzel duracak. :)

Stadın dışına baya eleştri yaptım ama cidden güzel oluyor. Bu hali bile bana yeter. Ledler, dış cephe traşlanması ve şu TÜRK TELEKOM ARENA yazısı olayı falan güzel şeyler :) Ayrıca çimler şimdi muhteşem olmuş işte ;

kamera2_00001.jpg

ntvspor'u acin Hagi ilk basin toplantisini yapiyor..

Stadın dışına baya eleştri yaptım ama cidden güzel oluyor. Bu hali bile bana yeter. Ledler, dış cephe traşlanması ve şu TÜRK TELEKOM ARENA yazısı olayı falan güzel şeyler :) Ayrıca çimler şimdi muhteşem olmuş işte ;

kamera2_00001.jpg

Resim görünmüyor, merak ettim link alabilir miyim?

Sahadaki beyaz çizgilerini unutmasınlar da :)

vlcsnap2011011416h44m34.png

Reklam panolar.

vlcsnap2011011416h46m52.png

arkadadslar amerikada yasiyorum eyer yasak degilse acilis gosterilerini izleye bilcegim bir link varmi? :confused:

kamera5_00001.jpg

Muhteşem gerçekten ya ! Kale ağları falan da 10 numara. Stadın içi benden 9.5/10 aldı şu haliyle. Şu merdiven boşluklarında ki bazı saçmalıklar olmasa 10/10 derdim ama bu haliyle de aşırı güzel gerçekten. İnanılmaz bir mimarisi var stadımızın, kıymetini bilelim.

vlcsnap2011011416h53m20.png

vlcsnap2011011416h53m31.png

vlcsnap2011011416h57m19.png

vlcsnap2011011416h57m42.png

vlcsnap2011011416h57m51.png

vlcsnap2011011416h58m08.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt