Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

lan islikliyorlar ya rezillik vallaha

Forumda fenerlisi, beşiktaşlısı, trabzonlusu yorumlarını yazabiliyor terbiye sınırları içinde. Budur forumun kalitesi. Başka bir forumda da yoktur bu.

Tayyip demişler küfür etmmemişler ya. Takılmayın böyle şeylere.

Güzel kardeşim bunlar tamam güzel.Yazıyorlar yazsın yazmalılar.Ama bak başbakan ne güzel konuştu.Ben kendisinin de tabi olduğu siyasi görüşün tam zıttını desteklerim.CHP'liyim anlayacağın.Ama TC.Başbakanına hitap ederken TC. bakanına hitap ederken biraz daha dikkatli olsak olmaz mı?Hele ki sizin için böyle bir günde.

Kanal D'yi tekrar sesi kısmak zorunda bıraktığı için Galatasaray taraftarını tebrik ediyorum. :tiphat:

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'ya Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan geldi ardından...

Muhabir: Başbakanım; Fenerbahçe'nin, Yeni Malatya Spor karşısındaki yenilgisi hakkında neler söyliceksiniz?

Başbakan: Kardeşim, alışdık bu işlere... :D:D:D

Ya bu ıslıklayan danaların amacı ne hala anlamadım.

Işıklar yandı 10 binlik boşluk olmasına rağmen müthiş atmosfer var.

Başbakanı ıslıklamayın lan! Tamam bizde sevmiyoruz ama birazda saygı duymasını bilin. Çöp beyinliler!

Güzel kardeşim bunlar tamam güzel.Yazıyorlar yazsın yazmalılar.Ama bak başbakan ne güzel konuştu.Ben kendisinin de tabi olduğu siyasi görüşün tam zıttını desteklerim.CHP'liyim anlayacağın.Ama TC.Başbakanına hitap ederken TC. bakanına hitap ederken biraz daha dikkatli olsak olmaz mı?Hele ki sizin için böyle bir günde.

Sanal bir ortam burası karşısında konuşmuyor kimse. Tayyip demek bence hakaret yada saygısızlık değil. Neyse uzamasın bugün büyük gün.

haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa haldun konusacakti ya, kanal d nin ben

Bu ıslıklar nedir ya kim bunlar Allah aşkına böyle bir günde ne bu ya rezillik ben bunların gerçek Galatasaraylı olduğuna inanmıyorum !

Sese baaaaaaak Allah'ım , sesi kısan top olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt