Türk Telekom Arena'da Kale Arkalarına Ağ Örüldü

Cevap: Türk Telekom Arena'da Kale Arkalarına Ağ Örüldü

Aynen cok takılmamak lazım ama TR de beklenen İngiltere gibi olmak ama mumkun degil bence.

İyi de olmuş. . Rakip takım ısınırken topları tribüne kaçıyordu. Ağlıyordu malzemeciler sonra. . :D

ingilterede adam istese atamaz cünki adami hayatindan bezdirecek felaket cezalar var(mis)

İngiltere'de biletler 100 pound dan başlıyor ortalama ve çoğu kombine. Ne yazık ki sosyoekonomik düzey düştükçe olaylar artar. Türkiye'de cebine biraz harçlık giren gidip olay çıkaralım macera olsun diyor. Bkz. Bursa-Beşiktaş maçındaki tipler. Bunların futbolla ilgisi yok. Bu tiplere ağ çekmek çok doğru.

Avrupa takımlarının maçlarını izlerken bu ağlar gözümü takılıyordu Allah tan bizim stadda yok diyordum çok iğrenç gözüküyor diyordum ama maalesef ki bizim stada da takıldı.İğrenç bir görüntü oluşuyor.Taraftar baskısı azalıyor.Ayrıca kale arkalarından da çok kötü gözüküyor sahanın içi.

old_trafford_2.jpg

Alin burda da var, Old Trafford.

Teşekkürler. Demek ki bu kadar abartmaya gerek yokmuş :)

Abi napıyorsunuz Allah aşkına kıyametleri koparıyorsunuz, file bu ya file tel örgü değil ki.

Ne abartıyorsunuz lan Adnan Polat nefes alsa kulübe zarar veriyor diyorsunuz. Gayet mantıklı.

Not: Adnan Polat'ı sevmiyorum. :D

@Onur Almanya'da çoğu stadda var.

bütün dünyada var

Nou Camp'tan Old Trafford'a , Allianz Arena'dan Aslantepe'te , statların çoğunda olan bir uygulama.

şu kale arkası değilde, yan tribünleri tel örgüleri kalksın artık, kale arkası dursun hatta elektrik falan versinler üzerinden atlamaya çalışan çarpılıp kızarsın... :D

Biraz yüksek olmuş, Sabri'den ötürü sanırım

görüntüyü hiç engellemiyor hatta dikkatli bakmak gerekiyor anlayabilmek için

Geri
Üst Alt