Muhammed Mutlu
Tecrübeli Üye
- 10 Kasım 2013
- 5.183
- 0
- 633
harika
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi ise yaramaz ki.
bizimkiler doldurmuyor stadi.
o bahsettigin dortmundun kale arkasi stadi 20 bin kisilik. nerdeyse bizim eski ali sami yen stadi yani.
vip mi, normal mi?
1. Çim sorununa kesin çözüm. -> Hybrid Çim uygulanacakmış zaten.
2. Dış cephe
Çatı ise bence çok büyük problem değil. Zira açılır kapanır çatıyı futbol sahalarında gereksiz buluyorum.
Ek olarak bu zemin ile ilgili kar ve yağmur yağdığında oluşan emilim problemi de ısıtıcı sistem değiştirilerek çözülmeli.
bjk maçına var mı bilet
1. Çim sorununa kesin çözüm. -> Hybrid Çim uygulanacakmış zaten.
2. Dış cephe
Çatı ise bence çok büyük problem değil. Zira açılır kapanır çatıyı futbol sahalarında gereksiz buluyorum.
Ek olarak bu zemin ile ilgili kar ve yağmur yağdığında oluşan emilim problemi de ısıtıcı sistem değiştirilerek çözülmeli.
Herşeyden önce şu canlı yayın kamerasının allta olması lazım.Maçları kuşbakışı izliyoruz resmen.
Bence kamera acısı iyi çok yakından olunca diğer futbolcuların ne yaptığını göremiyosun.Tokat macındaki berbattı
Beyler otopark olayı nasıl bizim stadda chealsea maçına gideceğim ama otopark sıkıntısı çeker miyim?
Stad kapasitesi yükseltilcek diye bi haber duydum bide stadın üstü kapatılıyormus doğrumu?
Güzel de Allianz'ın taklidi olur ben istemem açıkçası. Stad biraz da özgün olacak ki kişiliği olsun.
Öncelikle zemin değiştirilsin.
Stadını kapasitesi 60 bine yükseltilebilir.
Koltuklar cok soluk duruyor.
Stadın üstü kapatılması için yeni zemin yapılsın ondan sonra tekrar aynı şey yasanırsa stadının üstü kapatılabilir.
Aslında en doğrusu stadın üstü açılır kapanır olmasıdır.Soğuk havalarda b.kumuz donuyo ısıtma olsada.
Aynen ben yazcaktım taklit derler sonra![]()
Cok kolay, yolun karsisindaki belediyenin otoparkina koyacaksin, ust gecitten yuruyerek stada gececeksin, 4 dk yuruyus.
Biraz erken gidersen otoparkta cikisa yakin yere koyarsin, cikista da zaman kaybetmezsin.
Belediye otoparkı dediğin metronun orası mı?
Birde erken mi gitmek lazım yer olur mu her zaman?