Türk Telekom Küme Düştü!

Ülkerspor ile eşit şartlarda olmak için Efes ile birleşmek gerekse de biz TT ile birleşsek bile Fener ile arayı kapar çok da başarılı oluruz

Yönetim biraz lobi çalışması yapsa bu birliktelikten çok güzel şeyler doğar basket adına ama işte bu yönetim söz konusu olunca, pek bir şey bekleyemiyorum

Bu birliktelik EL getirir hadi boşuna parayı sokağa dökeceğine Galatasaray'a destek ver TT

Anadolu Efes bizim ile niye birlessin ? Fenerbahce´de bu olay sadece Murat Ülker´in fanatik bir Fenerli olmasindan dolayi mümkün oldu.

Yıllardır büyük bütçe ayırmalarına rağmen ligde tam istedikleri başarı gelmedi, gelmiyor. Avrupa da desen hala bir kupa yok. Emeklerinin karşılığını tüm kulvarlar da tam olarak alamadılar.

Galatasaray gibi Türkiye'nin en büyük markasıyla birleşmeleri bizim kadar onların da işine yarar. Seyirci faktörü devreye girecek, bu bile başlı başına birleşme nedeni olabilir.

Hem kendi bütçeleri hemde bizim bütçe ile daha fazla bütçe olmuş olacak. Kulüp yönetimin büyük bölümü Efes den sağlanır.

Ergin Ataman gibi bir koça sahip olacaklar:)

Neresinden bakarsanız bakın bu büyük birleşme her iki tarafa da büyük katkı sağlar.

Yıllardır büyük bütçe ayırmalarına rağmen ligde tam istedikleri başarı gelmedi, gelmiyor. Avrupa da desen hala bir kupa yok. Emeklerinin karşılığını tüm kulvarlar da tam olarak alamadılar.

Galatasaray gibi Türkiye'nin en büyük markasıyla birleşmeleri bizim kadar onların da işine yarar. Seyirci faktörü devreye girecek, bu bile başlı başına birleşme nedeni olabilir.

Hem kendi bütçeleri hemde bizim bütçe ile daha fazla bütçe olmuş olacak. Kulüp yönetimin büyük bölümü Efes den sağlanır.

Ergin Ataman gibi bir koça sahip olacaklar:)

Neresinden bakarsanız bakın bu büyük birleşme her iki tarafa da büyük katkı sağlar.

Bunu yaparlar ise BJK ile yaparlar ancak diye düsünüyorum. Efes öyle yada böyle, basketbolda cok iyi isler yapan, müthis alt yapi sistemine sahip bir kulüp. Bunun kaymagini kolay kolay yedirmez kulübün sahibi bize.

Bunu yaparlar ise BJK ile yaparlar ancak diye düsünüyorum. Efes öyle yada böyle, basketbolda cok iyi isler yapan, müthis alt yapi sistemine sahip bir kulüp. Bunun kaymagini kolay kolay yedirmez kulübün sahibi bize.

Efes'in basketteki yapılanmasını takdir ediyorum ama eski yıllardaki gibi katıldıkları tüm kulvarlarda favori takım olma durumları zamanla azalmaya başladı. Dünyada ki eni şartlara ayak uydurmakta zorluk çekiyorlar. Kıçı kırık fener bile her zaman yaptıkları başarılı takım ile birleşme yada zengin iş adamları sayesinde Efes'in önüne geçti. Efes bir hamle yamak zorunda.

Efes bazı işleri doğru yapsa da oyuncuları yada camiayı havaya sokacak, ateleyecek bir taraftar çoğunluğuna sahip değiller. Bence doğru bir yapılanma ve sunum ile Tuncay Özilhan'ın karşısına gitseler olamayacak iş değil bu. Bildiğim kadarıyla Anadolu grup Galatasaray ilişkileri iyi.

Bjk ile yaparlar demişsin, ne demek istediğini anlamadım açıkcası?

şu geyik de bitmedi gitti
kimse boşuna umutlanmasın birleşme falan olmaz

Efes'in basketteki yapılanmasını takdir ediyorum ama eski yıllardaki gibi katıldıkları tüm kulvarlarda favori takım olma durumları zamanla azalmaya başladı. Dünyada ki eni şartlara ayak uydurmakta zorluk çekiyorlar. Kıçı kırık fener bile her zaman yaptıkları başarılı takım ile birleşme yada zengin iş adamları sayesinde Efes'in önüne geçti. Efes bir hamle yamak zorunda.

Efes bazı işleri doğru yapsa da oyuncuları yada camiayı havaya sokacak, ateleyecek bir taraftar çoğunluğuna sahip değiller. Bence doğru bir yapılanma ve sunum ile Tuncay Özilhan'ın karşısına gitseler olamayacak iş değil bu. Bildiğim kadarıyla Anadolu grup Galatasaray ilişkileri iyi.

Bjk ile yaparlar demişsin, ne demek istediğini anlamadım açıkcası?

faydali olabilir Efes acisindan, ama kendi bireysel caballari ile tamamen kendilerini temsil ettigi güclü bir kulüpleri varken, bunu paylasmalari cokda mantikli gelmiyor. Tuncay Özilhan´da mesela Besiktas´li. Yazicilarda bildigim kadari ile öyle. Sonuc olarak birlesmede Efes ismi ikinci plana düsecek. Aynisi Ülker ile de oldu, ama sahibi zaten fenerli oldugu icin, sikinti yaratmadi.

Sponsorluk işi zora girdi.

Ch71UKCXAAQquTy.jpg

ne diye bagirsaydik
rakip kumeye mi

S2mizden aşağı Kasımpaşa. Her sezon bizim maçlarda ölümüne oyna, fenere kendi sahanda 20 sayıdan maç ver sonra kümeye demeyecekmişiz. Zie Going.

Geri
Üst Alt