Türk Telekom Sponsor Olmayacak!

Keşke Arena'nın isim sponsorluğundan da çekilseler.

1 yıl sponsor almayıp soma yazalım nasıl fikir

CL kesinleştiğine göre teklifler gelecektir, hadi bakalım hayırlısı. Göreceğiz...

Hem Ulker hem Telekom' un futboldan elini ayağını çekmesi türk futbolu adina (bizim adımıza iyi haber) kötü kokuların habercisi hadi hayırlısı bakalim

Türkhava yolları gidip avrupada takımlara sponsor olacağına gelip bize sponsor olsun bundan daha güzel reklamı olurmu gidip marsilyanın sırtına reklam veriyorlar ey allahım ne kadar çok seviyoruz paramızı millete yedirmeye

turkish-airlines-OM-sponsoring-maillot-dos-2014-2015.jpg

Türkhava yolları gidip avrupada takımlara sponsor olacağına gelip bize sponsor olsun bundan daha güzel reklamı olurmu gidip marsilyanın sırtına reklam veriyorlar ey allahım ne kadar çok seviyoruz paramızı millete yedirmeye

Harfiyen katılıyorum

Yabancı firmalardan teklifler gelir mutlaka. İnşallah iyi para verirler.

Fransa'da reklamını yapıyor işte adamlar. Gayet mantıklı.

De Marke ‏@demarkesports 2 dk.

Bir sürpriz olmazsa Fenerbahçe'nin bu sezon formalarında göğüs reklamı olmayacak. via (@AYemeniciler)

Biz de bulamayabiliriz gibi geliyor bana.

Bizi fbyle bir mi tutuyorsun? Galatasaray popülarite, marka değeri acisindan ligdeki diğer takimlari katlar. Ayrica, bir firma kendisini en iyi sekilde temsil edeceğine inandiği takima sponsor olmak ister. Dünya futbolunun en ağir sikesini yapan takimin sponsor bulamamasi kadar normal bir sey yok.

bizim göğüs için, prandelliden sonra pirelliyi istiyorum

Geri
Üst Alt