Türk Telekom Stadyumu'nda Şampiyonluk Kutlamaları | 19.05 | GS TV ve beIN Sports

sallayın sövmeyin gülün geçin oyunculardan biri elbet coşturur bizi yoksa bu hıyarlara kalsak uyuruz zaten

Bu gsc niye bu kadar ağır şampiyonluk yaşatmadı vasat site. Yine fenerliler mi yönetimi ele geçirdi

4. Yıldız kutlamaları da rezalet ötesiydi ama Sneijder tek başına kurtarmıştı. Giriş parçası olsun fener ağlama olsun ahahaha.

abartmıyorum abdürrahim sahneye cıkıp 2-3 rizeliyle horon tepse valla daha canlı güzel olurdu

madem playback yapıyonuz ne bok yemeye taraftarla düete giriyorsunuz yarıda müzik kesiliyor :D

Allah allah siz mi karar veriyorsunuz ona ?

Neyse ki gerçekleri gören kesim de var merak etme

Parator diyip milyonlarca laf sayıp şimdi imparator,hocam diye geçinenler de var mesela onlar hangi takımlı ?

Gerçeklerini seveyim senin. Konuyu değiştirip kendi söylediğim şeyler üzerinden beni vurmaya çalışacak kadar cevapsızsın bu konuda. Hadi yol al seninle uğraşmayacağım. GFY

dursun özbek gercekten cikacak mi podyuma kesin mi bu bilgi

Ne memnuniyetsiz taraftarlarsınız yaw, Ne bekliyordunuz arkadaş Shakira mı gelecek

bu arada stad dolu beyler cok az bosluklar var ben organizasyona sövüyorum ama bence dısarıda olanda coktur

Gerçeklerini seveyim senin. Konuyu değiştirip kendi söylediğim şeyler üzerinden beni vurmaya çalışacak kadar cevapsızsın bu konuda. Hadi yol al seninle uğraşmayacağım. GFY

Sen milletin Galatasaraylılığını sorgulayacak konumda değilsin hatalısın sen yol al

Bundan sonra playback yapan stada alınmasın. Bu nedir lan rezillik, sanki bizim onlara ihtiyacımız var. Her şampiyonlukta challenge yapalım zaten çıkıp futbolcular söylesin daha çok eğleniriz ve bundan daha müzikal olarak değerli olur.

Geri
Üst Alt