Türk Telekom Stadyumu'nda Şampiyonluk Kutlamaları | 19.05 | GS TV ve beIN Sports

atalayın soyadıyla anons etmene gerek yoktu elbet fmcıler vardır stadda cvp verırlerdı anonscu reıs

Tarık’a iyi oldu. Paraları cukkalayıp hiçbir yere gitmezsen bugünkü duruma düşersin işte. Onda bu onur yok zaten ama en azından bundan sonra bu kulübe yan gelip yatmaya gelecekleri iki kere düşündürür. Böyle şampiyonlukta bile adamı maymun ederler işte Tarık efendi.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

genclere sarki yok mu :/

enginin ismi söyleyince aglamasını gözyaslarını hicbir sevince degisemem ben şahsen

Mars konusunda fbjk yi gectim basaksehirden bile gerideyiz

Inanilmaz bir sey .

Adam 17 yasinda Galatasarayda sampiyonluk yasiyor. Ben 17 yasinda Pokemon kartlari ile oynuyordum.

Adam 17 yasinda Galatasarayda sampiyonluk yasiyor. Ben 17 yasinda Pokemon kartlari ile oynuyordum.

yeter ulan imparatoru çağır artık

Jason denayer bir surpriz hazirliyor belli ki

Nagatomo , eray filan sona kaldilar

Şampiyonluk kutlamalarında ıslık ayıp çok ayıp. O insanların da ailesi var.

Ne ayıbı yahu? Sanki adamı asgari ücretle çalıştırıyoruz. Bu kulüp kendisine her türlü opsiyonu sundu. Biraz kendini gösterse Anadoludan bir kulübe de gidip oynayabilirdi. Maaşının üstünü bile tamamlamaya hazırdık. Adam Eskişehirdeki halinden bile kötü.

Sen sana verilen kontratı güvene ihanet edersen adamı madam ederler maalesef. Hiç ayıp değil. Örnek olsun bundan sonrali karaktersizlere. Lato yuhlansa ayıp derdim bu arada adam elinden geleni yaptı yeteneği bu kadar maalesef.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt