Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.370
- 5.061
- 578
Vodafone , kendi sebekesi varsa mi yoksa turk telekom uzerinden mi veriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem kendi hem Superonline altyapısından. Ama bundan sonra birşey soracakken ne kadar sana küfretsemde(bunu konuşmuştuk hatırlarsan düzgünce) alıntılayarak sorarsan sevinirim.Vodafone , kendi sebekesi varsa mi yoksa turk telekom uzerinden mi veriyor
Ne kadar zam?Vodafone'da mesaj attı zam gelecek ulan 50 mbit hız , 240 gb akn vardı , kota dolunca hız 8 mbite düşüyordu o bile yetiyordu şimdi zam gelecek aldığım hizmet aynı olacak ne anladıysam bu işten.
Ne kadar zam?
Taahhütleri devam eden kullanıcılara herhangi bir zam yok. 1 Ocak'tada sınırsız şekilde kullanacaksınız aynı ücrette taahhüt sonuna kadar.Vodafone'da mesaj attı zam gelecek ulan 50 mbit hız , 240 gb akn vardı , kota dolunca hız 8 mbite düşüyordu o bile yetiyordu şimdi zam gelecek aldığım hizmet aynı olacak ne anladıysam bu işten.
Taahhütleri devam eden kullanıcılara herhangi bir zam yok. 1 Ocak'tada sınırsız şekilde kullanacaksınız aynı ücrette taahhüt sonuna kadar.
Su an ne kadar ödüyorsun?Sadece akn kalkacak diyorlar mesajda , fiyat belirsiz hala sitelerinde de yazmıyor.
Su an ne kadar ödüyorsun?
Yenilesene taahhütünü. 2 sene daha kullan sınırsız İnternet aynı paraya.Orası öyle tamam da bitecek sonuçta boşu boşuna fazla para ödiyecem taahhüt bitince.
Yenilesene taahhütünü. 2 sene daha kullan sınırsız İnternet aynı paraya.
Ilginc bir miktar, neyse.
Hahah ben de 2-3 aya bitiyor sandım.48 yapabiliyor muyuz ? 22 ay var da 2 ay uzatmazlar![]()
Hahah ben de 2-3 aya bitiyor sandım.Onu da 22 ay sonra düşünürsün benim de 21 ay kaldı uzatmadım hiç.
Şimdi öyle bakmamak lazım. 25 avro dediğimiz rakam 150 lira yapar. Şakkadanak şakkadanakIlginc bir miktar, neyse.
Fena bir fiyat degil.
Ben 500 mbit icin aylik 24 euro ödüyorum.
22 aya kim bilir neler değişir bakalım22 ay sonra fiyatlar değişecek ama![]()
Şimdi öyle bakmamak lazım. 25 avro dediğimiz rakam 150 lira yapar. Şakkadanak şakkadanak
Selam ve dua ile