Türk Telekom Yeni Kotasız İnternet Tarifeleri

Benim bildiğim kadarıyla uydu net dışında Türkiye'de bütün internet alt yapısı Telekom tekelinde.

ABD'de de fiyatlara baktım da orası pahalı. Ya da ben yanlış baktım.
Yok değil, yanlış bakmışsındır. Orada seçenek çok fazla illaki sana uyan bir şirket bulursun, tv+interneti 30 dolara bulmama imkanın yok.

Edit. Avrupaya kıyasla pahalı olabilir ben TÜrkiyeye kıyasla söylemiştim.

Yok değil, yanlış bakmışsındır. Orada seçenek çok fazla illaki sana uyan bir şirket bulursun, tv+interneti 30 dolara bulmama imkanın yok.

Edit. Avrupaya kıyasla pahalı olabilir ben TÜrkiyeye kıyasla söylemiştim.

Ortalama bir hız için baktıklarımın en ucuzu 2 yıllık taahhüt ile 55 dolardı ki sadece internet. Gidince tekrar araştırırım tabi.

Ortalama bir hız için baktıklarımın en ucuzu 2 yıllık taahhüt ile 55 dolardı ki sadece internet. Gidince tekrar araştırırım tabi.
DC için baktım da en makulu 12 ay contract 60mbps +1 tb data cap 40 dolar aylık. Ama dediğin gibi oturacağın mahalleye göre bile değişebilir seçenek fazla ABD'de.

Türknet 100 mbps 69 lira taahhütsüz AKN siz. Bu soygunculara para kaptırmayın. 2019 yılında 4 mbps internete 60 lira istemek şerefsizlikten başka bir şey değil.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim anlamadığım bunlar ttnet altyapısını kullanıp o fiyatları nasıl veriyor. TTNET dur demez mi bu işe ? Yukarıdaki fiyatları değiştirmezlerse kimse tt'ye abone olmaz çünkü.

akn geri dönsün. nedir bu çektiğimiz, herşeyin en pahalısını kullanmak zorunda mıyız.

AKN yi kaldırmak sözde kullanıcıya yarayacaktı yine bu soyguncu şerefsizlere yaradı. Yemin ediyorum kafayı yiyorum böyle bir şey yok sonra bu ülkeden defolup gitmek isteyince vatan haini oluyoruz keyfi veya ihtiyaç olarak neye elini uzatsan elin yanıyor. Digiturk bağlatsan dünyanın parası, internet fiyatları ortada, bi Netflix alayım desen ona da sansür getirmekle uğraşıyolar. Yaşamayalım memleketinde köle gibi çalışıp eve gelip Sen Anlat Karadeniz saçmalıklarını izleyip karımızı sopalayıp uyuyalım yerinde kafayı yiyecem yav

AKN yi kaldırmak sözde kullanıcıya yarayacaktı yine bu soyguncu şerefsizlere yaradı. Yemin ediyorum kafayı yiyorum böyle bir şey yok sonra bu ülkeden defolup gitmek isteyince vatan haini oluyoruz keyfi veya ihtiyaç olarak neye elini uzatsan elin yanıyor. Digiturk bağlatsan dünyanın parası, internet fiyatları ortada, bi Netflix alayım desen ona da sansür getirmekle uğraşıyolar. Yaşamayalım memleketinde köle gibi çalışıp eve gelip Sen Anlat Karadeniz saçmalıklarını izleyip karımızı sopalayıp uyuyalım yerinde kafayı yiyecem yav

Tamam renktaş sakin ol yav bizde kızdık ama forumda küfür etme :D

Kiralıyorlar sonuçta.Ondan sonrası serbest piyasaya giriyor.
Orası öyle lakin TT bu kadar yüksek fiyat biçiyorsa kiraları da arttırır müsade etmez o şekilde fiyatlanmasına, akla mantığa aykırı bir durum bu. Ya ttnet fiyatlarını aşağıya çekecek ya da o firmalar fiyatlarını yukarı çekecek başka bir yolu yok.

Orası öyle lakin TT bu kadar yüksek fiyat biçiyorsa kiraları da arttırır müsade etmez o şekilde fiyatlanmasına, akla mantığa aykırı bir durum bu. Ya ttnet fiyatlarını aşağıya çekecek ya da o firmalar fiyatlarını yukarı çekecek başka bir yolu yok.
Anlaşma sadece onlarla olmaz devletinde anlaşma hükümleri vardır.Atıyorum alt yapıyı TT kuracak der ama sözleşmede TT'ye sizde başkasına servis sağlayacaksınız der.Zorunluluktur yani abi.

Bu arada ne kadar doğru bilmiyorum pek güven vermedi telefondaki arkadaş ama bana taahhüt ettiğiniz fiyat neyse onu ödemeye devam edeceksiniz ve aknsiz kullanacaksınız dedi internetinizi. Eğer dediği gibi olursa 2 yıl 35 mbps full sınırsıza 87 tl ödeyeceğim ki makul fiyat.

Turk net 100 mbit vermeyi taahhut ederken , binasinda sadece telekom fiber sebekesi olan yerlere girebiliyor mu ?

Yani bakir eski tip DSL ye uygun kablolama olmayan yeni binalara girebiliyorlar mi ?

Zannetmiyorum . Fiber olan binaya eski tip bakir hat cektirilebiliyor mu ? Onu hic zannetmiyorum

Turk net 100 mbit vermeyi taahhut ederken , binasinda sadece telekom fiber sebekesi olan yerlere girebiliyor mu ?

Yani bakir eski tip DSL ye uygun kablolama olmayan yeni binalara girebiliyorlar mi ?

Zannetmiyorum . Fiber olan binaya eski tip bakir hat cektirilebiliyor mu ? Onu hic zannetmiyorum
Alt yapı yoksa verilmiyor. Fiber varsa alt yapı verirler.

Bu arada ne kadar doğru bilmiyorum pek güven vermedi telefondaki arkadaş ama bana taahhüt ettiğiniz fiyat neyse onu ödemeye devam edeceksiniz ve aknsiz kullanacaksınız dedi internetinizi. Eğer dediği gibi olursa 2 yıl 35 mbps full sınırsıza 87 tl ödeyeceğim ki makul fiyat.
Taahhütlerde sorun olmayacak büyük ihtimalle abi ama güvenmemek gerek.Dediği gibi istemeyerek aknyi kaldıracaklar senden, sana bir kota vs gelirse taahhüt bozma hakkın olur zaten. Önemli olan milyon kez arayıp rahatsız edeceklerdir tarife değiştirmen için, onu yapmamak daha iyisi yoksa.

Geri
Üst Alt