- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
100 mbit in altindaki hizlar orn 3 ayri odada netflix ten 4K oynatamaz sanirim
Emin olmasam da ..
internetiniz 100 mbps ve akk'siz anladığım kadarıyla sinan bey ve bu durumu hiç dert etmiyorsunuz, 1000 mbps interneti rahatlıkla karşılayabilecek bir maddi durumunuz var.
Kıskandım.Benim maddi durumum internet faturasi ile alaka kurmami gerektirecek mertebede degil ama enayi de degilim
Eger web gezinmesi esnasindaki gecikmeler kullanici tarafinda ise ve bu 1000 mbit ile cozulurse gecmeyi deneyebilirim cunku daire ici fiber var. fakat bu rakam sunulabiliyor mu bilmiyorum
Su an 100 mbitten memnunum ama 100 mbit altina dusulmemesi gereken minimum rakam kanimca
Bok gibi paraniz var anladigim kadariylaBenim maddi durumum internet faturasi ile alaka kurmami gerektirecek mertebede degil ama enayi de degilim
Eger web gezinmesi esnasindaki gecikmeler kullanici tarafinda ise ve bu 1000 mbit ile cozulurse gecmeyi deneyebilirim cunku daire ici fiber var. fakat bu rakam sunulabiliyor mu bilmiyorum
Su an 100 mbitten memnunum ama 100 mbit altina dusulmemesi gereken minimum rakam kanimca
Benim maddi durumum internet faturasi ile alaka kurmami gerektirecek mertebede degil ama enayi de degilim
Ttnet de kaldırmış gözüküyorsadece kotaların kalktığından emin miyiz?
Demek Deutsche Telekom´un yan sanayisi ha.Ekli dosyayı görüntüle 33674burasi almanya
Dikkat ettiysen senin mesajına herhangi bir gerdönüşte bulunmadım küstüm çünkü.Kıskandım.
1und1 burasiDemek Deutsche Telekom´un yan sanayisi ha.
Sülaleyi bunlara abone etmistim, simdi tekmeyi vurma calismalari yapiyorum.
Kendim hic bir zaman abone olmadim olmam da.
Biliyorum, 1und1 deutsche telekomun yan sanayisi gibi bir sey, sadece alt yapi sebebi ile degil.1und1 burasi
Tr ile baglantisi varmi bilmem
D.Telekom alt yapisini kullaniyor 1und1
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fark ettim lakin açık konuşmak gerekirse umursamadım. Amma ve lakin neye küstün acaba onu merak ettim. Ankara bebesi dedim diye mi böyle olduk? Kenan renktaşımız görse ağlardı herhalde.Dikkat ettiysen senin mesajına herhangi bir geri dönüşte bulunmadım küstüm çünkü.
Bence Sinan Bey'in zenginliğini önemsizleştirmeye itibarsızlaştırmaya çalışmışsın lakin çok şükür büyük resmi görebiliyoruz ki bu ali cengiz oyunlarını yemiyoruz kardeşim. Senden daha beyaz diye kıskançlık yapma lütfen.Bu arada 35'in 50'nin 100'ün arasında pek bir fark yok emin ol. Birinde 15 dakika bekliyorsan diğerinde 5 dakika bekliyorsun, youtube'de veya netflix performansı falan tamamen aynı, oyunlarda aldığın ping de aynı. Kıskanmanı gerektirecek bir durum yok yani ümmet dostu.
İyi akşamlar.Fark ettim lakin açık konuşmak gerekirse umursamadım. Amma ve lakin neye küstün acaba onu merak ettim. Ankara bebesi dedim diye mi böyle olduk? Kenan renktaşımız görse ağlardı herhalde.
Bence Sinan Bey'in zenginliğini önemsizleştirmeye itibarsızlaştırmaya çalışmışsın lakin çok şükür büyük resmi görebiliyoruz ki bu ali cengiz oyunlarını yemiyoruz kardeşim. Senden daha beyaz diye kıskançlık yapma lütfen.
Ayriyeten Allah belanı versin.
İyi forumlar.